facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kèk Media

Kèk Media

Info

KÈK MEDIA: DAT IS 100% VORMGEVING

Geschiedenis

JIJ BENT EEN GOED VERHAAL: Een goed verhaal vertelt zichzelf. Zeg ons daarom wie jij bent. Want wie we kennen, begrijpen we beter.Met die kennis over jou en je merk of product maken we vormgeving die zo persoonlijk is, dat je er soms een klein beetje van schrikt. Wij maken beelden die als een sticker blijven kleven in het hoofd van jouw klant. Welke uitstraling moet er op die sticker staan? Ben je ferm, ruig, bescheiden, rustig, los, leuk of juist een klein beetje brutaal? De juiste vormgeving vertelt je klanten alles over jouw merk, product of dienst. Met oog voor jouw doelgroep geven wij vorm aan de inhoud en zorgen wij ervoor dat ons ontwerp opmerkelijk werkt.



"KÉK REALISEERT COMMUNICATIE GEBOUWD OP MERKLIEFDEWij zijn Kèk media een allround creatief mediabureau, en wij geloven in merkliefde."
Adres:
Telefoonnummer: +31 85 130 4368
Stad: Leersum


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00

Recensies
Goede snelle service en goed meegedacht door Jean!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid