facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JVH Auto's

JVH Auto's

Info

Inkoop en Verkoop van personenauto's, ex-lease

Geschiedenis

Onze voorraad betreft doorlopend +/- 100 occasions welke aan zowel autobedrijven als particulier worden aangeboden tegen nationaal en inter-nationaal zeer concurrerende prijzen.
Het betreft voor 90% ex-lease auto’s en van elk voertuig wordt de kilometerstand voor 100% gegarandeerd.

Adres: Rijksweg 33, 6067 AB Linne
Telefoonnummer: 0475 - 461968
ln.sotuahvj@ofni
Stad: Linne
Route: Rijksweg 33
Postcode: 6067 AB


Openingstijden

Maandag: 08:45 - 17:30
Dinsdag: 08:45 - 17:30
Woensdag: 08:45 - 17:30
Donderdag: 08:45 - 17:30
Vrijdag: 08:45 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: jvh auto's ervaringen, jvh auto breda, jvh autos klachten, www jvh autos nl, jvh autos rs6, auto maasbracht, autobedrijf linne, audi a4 jvh autos
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Ruim een jaar geleden kocht ik hier mijn audi a4 2.0tdi uit 2017. Ruim 30.000km mee gereden en tot op heden heb ik nooit problemen gehad. Bedankt Jordi en team van JVH.
Vandaag een Audi A3 gekocht bij JVH. Super service, staan de klant ook bij 4/5x bellen nog steeds vriendelijk en professioneel te woord!
Keurig bedrijf! Een A4 gekocht en prima geholpen door Martijn en Rob. Na een foutje in de advertentie is ook dat keurig opgelost. Prima opgelost en ze zijn altijd eerlijk, ook als dat niet in eigen voordeel is. Zeker de moeite waard om hier te kijken/kopen.
Een tijdje terug zochten wij een tweede auto en kwamen terecht bij JvH; we zijn netjes geholpen en goed geinformeerd over de auto die we wilde kopen. De prijs was transparant en na een proefritje werd alles snel in orde gemaakt. We zijn er nog steeds heel blij mee!
Vandaag naar een auto wezen kijken bij JVH. Auto zag er nog beter uit als op de foto's. Na wat over en weer gepraat over de inruil een tevreden deal gesloten. Verkoper behandelde ons correct en was eerlijk.
Het inruilen van mijn fiat panda ging zonder problemen. Mooie prijs voor terug gekregen. Daarvan mijn nieuwe Audi a1 Kunnen aanschaffen. Hele goede service.
Door het mooie aanbod auto’s op de Website hier naar toe gelokt. Bij aankomst de slechtste verkoper ooit getroffen die veel geld vraagt voor een auto die volop op de motorkap beschadigd is. Wat zij vervolgens zelf met kleur bewerkt hebben om dit minder op te laten vallen. Geeft een inruilwaarde die 2.000€ lager licht dan bij een andere gemiddelde garage. Oplichter!
Als ik 0 sterren kon geven had ik dat gedaan. Tijdens de waardebepaling van mijn auto voor de inruil werd mij een belachelijk bedrag verteld. Dit werd onderbouwd met allerlei leugens. Toen ik de zaak binnen liep, hoorde ik geroezemoes en mijn zoon van 10 vertelde mij dat hij de werknemers hoorde zeggen ‘die kopen toch niks, armoedzaaiers’. Uitleg is verder niet nodig, disrespectvol vedrijf wat ordinair voor geld bezig is en niet met mensen helpen met een goede auto. Een auto kopen, daar komt gevoel bij kijken, bij deze wil ik iedereen de moeite besparen om hier te gaan kijken bij een auto, want het gevoel wat ze je hier geven zorgt ervoor dat je er niet eens een balpen wilt kopen.
Helaas geen eerlijke verkopers. Leuke bedrijf met mooie auto’s maar geen nette service. Zodra ze zien dat je de auto graag wil overnemen dan komen ze met dat ze het aan hun baas moeten vragen. Die dan heel leuk zegt dat ik dan 500 euro bovenop de vraagprijs moet betalen als ik de wagen wil kopen zonder mijn auto in te ruilen voor een schandalige prijs. Echt triest wat hier gebeurd.
Het is toch ongelooflijk dat je 2 dagen na aankoop al langs de snelweg staat en dat de anwb zegt dat binnenkant helemaal niet in orde is. Terwijl we wijs werden gemaakt door jvh dat de Audi helemaal in goeie staat is. Nou wij bellen dus terug naar jvh en krijgen zo’n reactie terug: ‘hier hebben wij niks mee te maken’. Geen enkel hulp dat ze wilden aanbieden. Een schande voor de reputatie van Audi. Waardeloos bedrijf, bespaar de moeite en koop niks van hier. De koffie was wel lekker, vandaar 1 ster.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid