facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JVG-Pcrepair

JVG-Pcrepair

Info

Heeft u problemen met uw computer(s) en u komt niet meer uit het probleem. Dan is het de hoogste tijd om contact op te nemen met JVG-Pcrepair!

Adres: Hofmansplaat 11, 3453 SE De Meern
Telefoonnummer: 0626726513
Stad: De Meern
Route: Hofmansplaat 11
Postcode: 3453 SE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
dBo-systems dBo-systems 2 km Ik kan er niet zoveel over zeggen, kwam er voor een leuke aanbieding, maar de zaak zi...
Lumiad Lumiad 3 km Top bedrijf met erg veel interne kennis.
OBVS: Obvious in ICT OBVS: Obvious in ICT 3 km Welcome to OBVS, pronounced as Obvious. OBVS is an IT service provider who will assis...
Recensies
Geweldig !! Kopen al meer dan 20 jaar onze hard- software en supplies bij dBo. Prima prijs kwaliteit verhouding en een uitstekende service, ook buiten de reguliere werktijden. Telefonisch prima bereikbaar, ook voor vragen en/of advies. Reparatie van defecte machine besturingen ook geen probleem, alles in eigen huis, waar vindt je dat nog... Netwerken, VPN alles wat je nodig hebt onder één dak.. een echte aanrader !!!
De mensen van dBo-systems zijn zeer klantvriendelijk, denken met de klant mee en leveren elke keer prima werk. Zou ik zeker aanbevelen!!
Deze week mijn nieuwe laptop opgehaald. De keuze heeft voornamelijk bij mij wat tijd gekost. Iedere stap daarin hebben ze bij dBo-Systems met hetzelfde geduld doorlopen. Uiteraard keer op keer met een goed, deskundig maar ook eerlijk advies. De keus voor een laptop is voor iedereen anders, want persoonlijk. Kom je uit De Meern of de wijde omgeving, dan is er eigenlijk maar één plek speciaalzaak want ze zijn veel meer dan een winkel waar je echt gehoord, voorgelicht en geïnformeerd wordt. Geen prijsvechter ook niets te duur, zeker wel een voorvechter! Ze blijven een aanrader.
Super goede service, ook op afstand goed geholpen, snelle levering en alles volgens afspraak. Ik ben zeer tevreden klant
Voor mij een fantastisch bedrijf met een hele goede service en veel kennis! Met geduld en respect voor de oudere mens. Ben altijd zeer goed geholpen.
Kundig en vriendelijk personeel! Bovendien een snelle service. Dank voor de reparatie!
Goed advies bij aankoop en service als het nodig is. Koop hier al jaren computerapparatuur altijd tevreden.
goed werk en service voor aardig bedrag
Al 15 jaar klant , vriendelijk, goede service en kan altijd bellen als er iets is . Het is ze nooit teveel en proberen alles op te lossen.
dBo-Systems: ik ben geloof ik al 17 jaar klant. Altijd vriendelijk, altijd correct, altijd behulpzaam. Ik koop er mijn computers, en als er iets aan de hand is, weet ik dat ze me altijd helpen. Dat geeft rust! Ik vraag ook altijd advies of ik een belangrijke update al wel moet downloaden of nog even wachten: zij zien natuurlijk doordat ze met zoveel klanten contact hebben, wat problemen oplevert. Aanbevolen, met vijf sterren!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid