facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwett Tweewielers

Juwett Tweewielers

Info

http://www.juwett-tweewielers.nl, uw vakman op het gebied van verkoop, reparatie en advies voor uw (nieuwe) fiets, onderdelen en accessoires.

Geschiedenis

Bij http://www.juwett-tweewielers.nl kunt u terecht voor bijna alle merken fietsen, accessoires en onderdelen maar natuurlijk ook voor vakkundige reparatie aan uw fiets.



"Juwett Tweewielers onderhoud, repareert en verkoopt fietsen. Wij zijn gespecialiseerd in elektrische fietsen."
Adres: Oude Liesselseweg 1, 5751WN Deurne (gemeente)
Telefoonnummer: 0493-351398
Stad: Deurne
Route: Oude Liesselseweg 1
Postcode: 5751WN



op zoek naar gerelateerd: Fietsenzaak Asten, Van Rooij Tweewielers, Tweedehands fietsen Asten, Kuijpers Helmond fietsen, Fietsenwinkel Helmond, KOGA dealer Helmond, Verstappen Tweewielers, MB fietsen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Manders fietsen Manders fietsen 599 meter Als je goed en deskundig geholpen wil worden dan ga je naar Manders Fietsen in Deurne...
Recensies
Geweldig service en er wordt goed meegedacht met de klant. Je wordt er vriendelijk behandeld door ervaren mensen. Wij hebben er 2 advanced e-bike van en zijn zeer tevreden
Ik was op een fietsreis en had een bandenprobleem dat ik zelf niet kon oplossen. Mij werd direct geholpen zonder dat er betaling voor werd gevraagd alhoewel het vrij druk was en de monteur er een tijdje mee bezig was. Ik kan Juwett alleen maar aanbevelen. Heel vriendelijke, competente mensen en een buitengewoon goede klantenservice!
Fijne mensen, goed geholpen en veel geduld.
Top bedrijf! Goede service, vriendelijk personeel en snel geholpen!
Geweldige service bij deze Batavus-dealer! Tijdens een paar daagjes vakantie in Deurne bleek mijn bijna nieuwe Batavus Finez elektrische fiets het niet meer te doen. Mijn dealer gebeld in Leeuwarden welke mij aanraadde een Batavus-dealer Juwett in Deurne te bezoeken voor onderzoek. Fiets werd hier direct onderzocht, display bleek te zijn overleden. Nieuwe gemonteerd en na contact met Leeuwarden kreeg ik de oude display mee en zou Leeuwarden een nieuwe naar Deurne verzenden. En dit alles zonder verdere kosten! Zo heb ik toch nog een paar dagen van de fiets kunnen genieten in Brabant!
Dit soort fietszaken kom je niet veel meer tegen. Wij zijn op vakantie in Noord Brabant en kregen pech met de fiets een grote slag in het voorwiel na te zijn aangereden. Deze fietsmaker gaf een enorme service! Wat een fijne zaak. Groetjes Sjouke en Mattie uit Friesland. Zelfs ons hondje kon achterblijven in een koele winkel met airco!
Snelle service en super vriendelijk personeel. Ik zei het al persoonlijk en nu hier, ze zijn mijn helden van de dag
Mijn zoon heeft zijn fiets hier gebracht voor zijn remblokken te laten vervangen. Ze hebben van alles meer gedaan. Toen mijn zoon de fiets kwam ophalen zonder dat ze gebeld hadden omdat ze het telefoonnummer niet goed hadden opgeschreven zeiden ze dat het 76 euro was als hij pinde! Maar zonder bon en contant hoefde hij maar 70 euro te betalen. Van dit soort praktijken word ik misselijk. Mensen beduvelen en zwart werken, denk ik! Maar ik kan dus niets controleren aangezien mijn zoon geen bon heeft gekregen. Als ik 0 sterren kon geven had ik dat gedaan!
De motor van een van onze e-bikes trapte net op de dag voor onze vakantie door. Gelukkig wilde ze ons op zaterdag nog even tussendoor helpen en was onze fietsvakantie gered. Super. We hebben onze e-bikes hier gekocht. Enthousiaste verkoper die met ons meedacht waardoor de fiets ook alle toeters en bellen heeft die we wilden, maar ook niet meer dan dat.
Alles daar is top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid