facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Zwinkels

Juwelier Zwinkels
Adres: Molenstraat 5, 2671 EV Naaldwijk
Telefoonnummer: 0174-796000
Stad: Naaldwijk
Route: Molenstraat 5
Postcode: 2671 EV


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kortingscode Juwelier Zwinkels, Juwelier Westland, Juwelier Honselersdijk, Lucardi Naaldwijk, Vellekoop Juwelier, Juwelier 's-Gravenzande, Juwelier Bakker, Zwinkels s Gravenzande
Recensies
Goede juwelier, behulpzaam en vriendelijk personneel. De horlogemaker is een topper, reparaties - klaar terwijl ik wacht en stukjes vakwerk gelevert! Meer dan vijf sterren waard! Aanrader
Zeer fijne juwelier. Ik kwam eigenlijk puur om even te kijken, maar ben weggelopen met een mooi horloge! Erg vriendelijk personeel. Bedankt!
Mooie fijne winkel. Vriendelijk personeel. Ze nemen de tijd voor je. Ik voel me daar altijd welkom en op me gemak.
Ik wilde alleen een verlovingsdoosje. En die hadden ze volgens de medewerker niet en verkochten ze ook niet. ‍
Vriendelijk geholpen waarbij alle tijd voor ons is genomen.
Goede ouderwetse service zoals het hoort
Supergoed geholpen door Jeanette bij het kiezen van onze trouwringen! Ze nam echt de tijd en begreep goed wat we graag wilden. Echt een aanrader om naar deze juwelier te gaan!
Fijne winkel met leuk en goed personeel! Hier is de klant nog koning Als verrassing nog 2 gegraveerde champagne glazen gehad toen we onze trouwringen op gingen halen. Geweldig!
Vriendelijke mensen. Vakkundig ingesteld. Kwam met sieraden uit een erfenis en om laten smelten naar prachtige sieraden van deze tijd. Ze nemen echt de tijd voor je om een goed advies te kunnen geven zodat je met een goed gevoel naar buiten gaat. Super blij mee.
Zeer vriendelijk geholpen en uitstekend advies gekregen voor de uiteindelijke keuze. De klant is hier nog Koning. Update: Helaas bij reclameren over geleverde kwaliteit van de armband afgescheept en niet serieus geholpen. Voor volgende aankoop toch maar eens verder kijken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid