facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Wijffels

Juwelier Wijffels

Info

Wij zijn een ervaren juwelier met eigen atelier, goudsmid en horlogemaker.

Geschiedenis

Juwelier Wijffels is gevestigd in het centrum van Terneuzen. Wij zijn een ervaren juwelier met eigen atelier, goudsmid en horlogemaker. Al onze dames en heren verstaan hun vak en zullen u graag helpen bij het maken van uw keuze.

Adres:
Telefoonnummer: +31 0 115-648070
Stad: Terneuzen



op zoek naar gerelateerd: Juwelier Hulst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Edelsmederij Stars Edelsmederij Stars 590 meter Hele leuke vriendelijke mevrouw die weet waar ze mee bezig is! Een aanrader!
Recensies
Winkel met een Super Service, dank u!
Fantastische service, kan altijd wel slagen
Goed service leuk geholpen.
Heel vriendelijk geholpen. De medewerkster was deskundig en nam alle tijd. Er was ook voldoende keus waardoor we uiteindelijk een mooie gouden ring hebben gekocht.
Vakkundig personeel. Altijd goed en vriendelijk geholpen. Service is altijd top. Ook na aankoop staat iedereen klaar om je te helpen met problemen, vragen, etc. Al jaren worden we hier naar tevredenheid geholpen ongeacht hoe klein of groot ons aankoop was.
Deskundig en vriendelijk, steeds erg behulpzaam.
Veel en originele keuze. Tip. Als je echt iets unieks wil kan je in overleg iets laten maken.
Uitstekende service en mooi aanbod
Altijd wordt je netje geholpen, zijn aardig. Krijg nooit het gevoel dat je bedrogen wordt of dat je je geld willen , heel eerlijke winkel. Jammer dat je tussen 12:00 en 13:00 voor een gesloten duur staat, beetje ouderwets net als de goede service.
Een Danish Design Chronograaf laten herstellen, as van de tijd- en datumafstelling was defect. In 1e instantie bleef de dop van de kroon weer hangen, blijkt een kwaal van het type horloge. 2e keer aangeboden en netjes gerepareerd zonder mokken of extra kosten. Prima service en nazorg .... waar vindt je dat nog.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid