facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Van Moorsel

Juwelier Van Moorsel

Info

Juwelier van Moorsel, traditie gecombineerd met Allure.

Goudsmid, Zilversmid, Juwelier en Diamantair.

Oog voor detail, ouderwets vakmanschap en jarenlange ervaring smelten hier in een.

Geschiedenis

De eerste vestiging van Juwelier van Moorsel werd alweer 71 jaar geleden opgericht in Leidschendam door Piet van Moorsel en zijn vrouw, grootouders van huidige eigenaar Peter. Het ambacht van goud- en sieradenbewerking bleek al snel in het bloed van de familie te zitten. Zoon Cees nam uiteindelijk samen met zijn vrouw de winkel van zijn ouders over en verhuisde hiermee naar de Hoekse Waard.

Cees van Moorsel deed zijn ambachtelijke kennis op bij diverse leermeesters en werkte door de jaren heen voor verschillende gerenommeerde juweliers. Tussen 1965 en 1970 werkte hij zelfs voor Juwelier Bonebakker, traditioneel hofleverancier van het Nederlandse koningshuis. Natuurlijk leerde hij nog het meeste van zijn eigen ouders. Dit leerproces werd al snel een traditie en vader Cees leerde zijn eigen zoon Peter al snel de fijne kneepjes van het vak.

Inmiddels is de juwelierswinkel overgenomen door de derde generatie van de familie. Ook Peter van Moorsel besloot na de overname dat het tijd werd voor een nieuwe locatie, waarna de juwelierswinkel zich vestigde op de Molendijk 45 in Oud Beijerland.
Samen met zijn vrouw Fariba besloot Peter optimaal gebruik te maken van de kennis binnen zijn familie en breidde deze nog verder uit.
Na enkele jaren gewerkt te hebben in Antwerpen bij diverse juweliers en diamantairs, maar ook door het volgen van enkele intensieve cursussen zijn zowel Peter als zijn vrouw vandaag de dag gecertificeerd diamantair volgens de Hoge Raad van diamant te Antwerpen.



"Maatwerk sieradenWij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van handgemaakte maatwerk sieraden.Alle sieraden worden vervaardigd in ons eigen atelier. Hier vermengen traditioneel vakmanschap en moderne technieken tot unieke creaties. Eén van die technieken is het gebruik van 3D-printing. We creëren op aanvraag een realistische visual van het nieuwe sieraad. Zo krijg je als klant een goed beeld van het eindproduct.Dummy-sieraadKun je je op basis van de schetsen moeilijk voorstellen hoe het eindproduct eruit komt te zien? Dan biedt een 3D geprint sieraad uitkomst. Het sieraad wordt gemaakt van kunststof. Zo weet je zeker dat je het sieraadvan jouw dromen krijgt.Peter & Fariba van Moorsel"
Adres: Molendijk 45, 3262 AH Oud-Beijerland
Telefoonnummer: 0186 616 224
Stad: Oud-Beijerland
Route: Molendijk 45
Postcode: 3262 AH



op zoek naar gerelateerd: Goudsmid Oud-Beijerland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Goudsmederij Warchal Goudsmederij Warchal 219 meter Warchal is een juwelier in de Veilingpassage van Oud-Beijerland., makkelijk te onthou...
Goudsmid Marielle Zuidijk Goudsmid Marielle Zuidijk 250 meter Het slotje van mijn dochter’s kettinkje was wat gammel dus vroegen we aan Mariëlle of...
Het Hof Oud-Beijerland Het Hof Oud-Beijerland 250 meter Inspiratie voor huis, tuin, keuken, lijf & leden vind je bij Nordic Moods, Howarths I...
Juwelier Bijland Juwelier Bijland 276 meter Je komt er pas echt achter hoe goed de klantenservice is van een bedrijf zodra er iet...
Recensies
Gisteren mijn ring, de trouwring van mijn moeder opgehaald. Wat is hij mooi geworden. Zo fijn geholpen. Werd er emotioneel van. Hij is prachtig geworden. Bedankt voor jullie advies.
Wij hebben onze trouwringen gehaald bij Van Moorsel, een juwelier waar we toevallig langs liepen. We zijn super goed geholpen. We moesten de ringen in een heel kort tijdsbestek hebben en dat was absoluut geen probleem. De eigenaresse is super lief en geeft je echt de aandacht en tijd. De ringen zijn werkelijk prachtig en omdat ze handgemaakt zijn ook uniek. Voor zulke unieke ringen vond ik de prijs ook echt reuze meevallen. Fariba, dank je wel dat je een heel positieve bijdrage hebt geleverd aan onze trouwdag!
Wij hebben onze trouwringen gekocht bij Van Moorsel en zijn erg goed geholpen. Fariba neemt echt de tijd voor je en geeft goede adviezen. We hadden de ringen op korte termijn nodig en dat was geen probleem! Super bedankt Fariba, ook voor de mooie bos bloemen die we kregen toen we de ringen kwamen ophalen!
Bij het nakijken van ons vintage horloge is het mechanisch binnenwerk verwijderd en een batterij uurwerk erin geplaatst. Dit is een aantal jaren geleden gebeurd, maar toen bestond deze mogelijkheid van beoordelen nog niet. Ik wil dit nu graag delen.
Wij zijn zeer tevreden over de service van deze juwelier. We worden altijd heel vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Ik heb pas een ring van mijn oma laten repareren, deze is echt prachtig geworden en ik draag de ring met veel trots. Beide kinderen hebben een prachtige ring uitgezocht, door de goede begeleiding dan Fariba zullen ze deze hun hele leven met veel plezier dragen!
Ik ben in contact gekomen met Van Moorsel via hun website en het eerste contact was digitaal via email en whatsapp. Fariba en Peter hebben een uniek aandenken gemaakt in witgoud ter gelegenheid van ons 40-jarig huwelijk. Ondanks dat het eerste contact en de communicatie in de huidige omstandigheden digitaal was is een zeer bijzonder en uniek sieraad ontworpen welke ik op onze trouwdag aan mijn vrouw zal geven. Ik ben ervan overtuigd dat dit in goede aarde zal vallen. Dit resultaat is tot stand gekomen door de specialistische kennis van Fariba en Peter die mij daarbij perfect hebben kunnen adviseren. Ik kan van Moorsel daarom ook van harte bij iedereen aanbevelen en ik kan niet wachten totdat ik deze unieke gepersonaliseerde hanger in witgoud aan mijn vrouw kan geven. Fariba en Peter, nogmaals dankjewel als ik weer een dergelijke vraag heb hoef ik in ieder geval niet meer te zoeken op internet.
Door de eigenaresse erg goed geholpen. Lieve vrouw Fariba , neemt de tijd en is zeer klantvriendelijk. Vorig jaar op de outdoor summerfair in Strijen een prijsvraag gewonnen bij van Moorsel, prachtige oorbellen gekozen en op de koop toe een bijpassende ketting van mijn vriend gekregen. Prachtige sieraden en goede service, nogmaals bedankt Fariba
Bij juwelier van Moorsel een prachtige armband laten maken. Een aantal oude sieraden van de familie ingeleverd, daarom wilde ik een mooi nieuw sieraad waar deze herinneringen in terug kwamen. Veel met Fariba gesproken om tot een passend ontwerp te komen. Het is prachtig geworden, zelf de oude stenen uit een ring laten overzetten en op bijzondere wijze verwerkt in de armband. Ik ben er heel blij mee.
Fantastische meester goudsmit en zijn zeer betrokken vrouw hebben voor mij de mooiste trouwring ooit nog mooier dan verwacht gemaakt. Mijn verhaal en wensen spreken in de ring en bezorgden mij tranen van geluk bij het zien van het eindresultaat. Echt vakmanschap en persoonlijke service!
Ik ben lange tijd klant geweest bij Van Moorsel, een middelmatige klant, wat sieraden, een enkel horloge en wat reparatie en batterijen. Het is een mooie zaak, mooie spullen, maar zeker niet goedkoop. Een aantal keer wilde men geen batterij in een horloge leveren en ook niet repareren, omdat het er niet gekocht was. Dat was niet leuk, ging ook niet leuk, erg tegenvallend. En als je zo je klanten behandeld komen ze niet meer...... en dan maar klagen dat men websites bezoekt. Eigen schuld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid