facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier van Doren

Juwelier van Doren

Info

Juwelier van Doren: de grootste Trollbeads en X Jewellery shop van Zuid-Nederland, hoofddealer van Giorgio Martello Milano en Gerry Weber Jewelry.

Geschiedenis

sieraden en horloges ook direct te bestellen via de webshop



"Juweliers sinds 1907 Trollbeads Shop-in-Shop, trouwringen Shop-in-Shop"
Adres: Markt 21, 5981 AN Panningen
Telefoonnummer: 077-3071219
Stad: Panningen
Route: Markt 21
Postcode: 5981 AN


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Juwelier Panningen Leurs, Juwelier Limburg, Juwelier Venlo, Juwelier Roermond, Juwelier Horst, Trollbeads sale, Van Doren Engineers
Recensies
Ik was in eerste instantie zeer tevreden over de verpakking, verzending en kwaliteit. Ik gaf daar dan ook een mooie review over. Ik vond de verpakking vooral ook erg netjes. Dat is nogal wisselend per leverancier en ik heb ze zelfs aanbevolen bij anderen hierom. Maar ik heb mijn review aangepast, omdat na 11 maanden een van de bedels de mooiste uit mijn collectie een steentje losgelaten heeft en kwijtgeraakt is. Dit kan natuurlijk gebeuren, maar volgens juwelier doet trollbeads er niets mee…dat zou kunnen, maar volgens een andere juwelier ook leverancier van trollbeads kan je ze wel gewoon berichten en wordt het regelmatig wel netjes gemaakt en is het in ieder geval te proberen. Via hen mag ik dat dan ook gewoon komen doen. Maar door verkopende partij werd er ook geen vervangende bedel, vergoeding of andere passende oplossing aangeboden, heel erg jammer. Pech, bedel naar de knoppen en zoek het verder maar uit. Het is niet goedkoop en de armband wordt netjes behandeld en niet eens vaak gedragen. Ik ben er dan ook meteen klaar mee. Ik koop ze vanaf nu dan ook niet meer op dit adres.
Nooit meer. De klant mag de keus zelf maken wat er op moet staan . Ipv de medewerker . Nooit meer
Ik had een geweldige e-commerce-ervaring met deze winkel. Ze waren attent op mijn vragen en zeer behulpzaam. Mijn bestelling werd uitzonderlijk snel verzonden. De verpakking was aan de buitenkant veilig internationale verzending en mijn artikelen waren prachtig met zorg verpakt. Ik zou deze winkel zeker aan iedereen aanraden, waar dan ook. Dank je! I had an amazing e-commerce experience with this shop. They were attentive to my inquiries and extremely helpful. My order was shipped exceptionally fast. The packaging was secure on the outside international shipping and my items were beautifully packed with care. I would definitely recommend this shop to anyone anywhere. Thank you!
Leuk ingerichte zaak, echt uitnodigend om binnen te komen. Personeel dat goed met de klanten omgaat. Leuke collectie aan juwelen tegen redelijke prijzen. Kortom een bezoekje waard.
Ik werd er goed en netjes geholpen
Uitstekende service. Ook bij garantie kwesties.
Heel goed geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid