facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier van Arensbergen Malden

Juwelier van Arensbergen Malden

Info

De juwelierszaak met het grootste assortiment sieraden en horloges in de regio Gennep/Nijmegen.

Geschiedenis

Juwelier van Arensbergen gevestigd in Gennep en Malden. De merken die juwelier van Arensbergen voert in Malden zijn Frans Zeegers, R&C Pas Diamonds, Junghans, Edox, Tissot, Lappodia, Jacob Jensen, Balmain, Blush, Pulsar, Hugo Boss, Buddha tot Buddha, Ti Sento, Michael Kors, Danish Design, Yo Design Fossil, Swarovski, Mi Moneda, Melano, Karma, Joy de la Luz, Aller Spanninga, Saint Maurice

Adres: Winkelcentrum 42, 6581 BW Malden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0247111046
Stad: Malden
Route: Winkelcentrum 42
Postcode: 6581 BW



op zoek naar gerelateerd: Goudsmid Malden, Kim van Arensbergen, Van Arensbergen Facebook, Juwelier Boxmeer, Juwelier Nijmegen, Sjang van Arensbergen, Juwelier Groesbeek, Juwelier Venray
Recensies
Hier voor €35,- een nieuw glas laten plaatsen in mijn horloge. Althans dat was de bedoeling. Toen ik het horloge kwam ophalen mocht ik ineens €46,50 afrekenen. Reden: glas bleek iets duurder te zijn en ze hebben gelijk de batterij even vervangen. Het is misschien een klein verschil in prijs maar mij lijkt het niet meer dan normaal om het in overleg met de klant te doen. Bij thuiskomst bleek ook dat het horlogedeksel nog niet goed dicht zat wat ook een beetje slordig is. Verder is het glas er wel mooi ingezet.
Ik werd zeer vlot en professioneel geholpen, de medewerker dacht goed mee. Heel klantvriendelijk, en de kosten voor nieuwe batterij en polsbandje horloge vielen me erg mee.
Vandaag geweest om een batterij te vervangen van mijn horloge. Toen ik hem terug kreeg werkte de wijzers van de stopwatch niet. Kreeg ze ook niet in de normale stand terug. De Juwelier wist het ook niet misschien is die niet meer goed kreeg ik te horen. Mevrouw wist ook niet hoe die gereset moest worden omdat ze dit merk zelf niet verkopen. Als je dat niet weet waarom begin je er dan aan? Via google heb ik het zelf kunnen doen en hij werkt weer perfect. Volgende keer maar naar een echte juwelier.
Vriendelijke vakkundige hulp, een uitgebreide batterijwissel van mijn horloge katen dien met controlle van de o-ringen en invetten, druktest op waterdichtheid. Was na een week klaar omdat de horlogemaker training was. Kreeg netjes een WhatsApp bericht dat het horloge klaar was. TOP
Het voelde goed! Je wordt duidelijk gezien als klant en er word écht met je meegedacht en naar je geluisterd. Heel vakkundig en behulpzaam . Iedereen ziet er zéér representatief uit. Wat ook een visitekaartje is. Ik zal hier zéker weer terugkeren.
2 maanden bracht mijn man het horloge voor een nieuwe batterij,maar 1 week staat stil.Werd opgestuurd 3weken terug.Loopt niet meer op tijd.Laat hier dus geen batterij vervangen!!!
Zowel in Boxmeer als in Malden uitstekend geholpen. Ik had het verkeerde horloge in Boxmeer gehaald en mocht hem in Malden ruilen. Fijne persoonlijke service.
Prima geholpen en vriendelijk personeel beter kan het niet met vriendelijke groet
Ring mooi gerepareerd, moest er alleen wel lang op wachten.
10 euro betalen voor het verwijderen van schakeltjes uit mijn horloge vond ik nogal een fors bedrag. Verder prima service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid