facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Triboulette-pagina

Juwelier Triboulette-pagina

Info

Maandag gesloten.

Dinsdag tot en met vrijdag
09:30 - 17:30

Zaterdag
09:30 - 17:00



"Juwelier Sneek. Goud, zilver, horloge en klokreparaties"
Adres: Grootzand 63, Sneek
Telefoonnummer: +31 6 46193617
Stad: Sneek
Route: Grootzand 63


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sterk & sveer Sterk & sveer 53 meter Grootzand 48, Sneek. Let op, nieuw e-mailadres: [email protected]. Stoer, luchtig ...
Recensies
Heb een nieuw horloge bij Robert gekocht dat een probleem klokje was en door hem heel positief is behandeld. Ik zal zeker daar weer kopen. Bedankt voor de goede afhandeling.
Super service, altijd vriendelijk en kundig. Specialist op het gebied van horloges en beschikken over een groot aantal onderdelen.
Robert van juwelier Triboulette heeft op mijn verzoek een pendel gemaakt met een opaal eraan, ik had hem de vrije hand gelaten en dat heeft zeer goed uitgepakt; ik had iets heel anders verwacht dan ik kreeg, ik kreeg iets véél mooiers nog! Het sieraad is eenvoudig maar toch niet, weet niet hoe het beter te omschrijven. Robert, hartstikke bedankt, hij is echt zo mooi geworden, perfecte kleur steen ook ik ben er superblij mee! Volgende opdracht wordt weer bij jou!
Vandaag even wezen kijken. Hebben mooie horloges. Persoonlijke benadering. Service gericht.
4 horlogebatterijen laten vervangen op de zaterdag. Klaar voordat je wacht.
Vakmensen en zeer sympathiek. Een aanrader voor iedereen die betaalbare kwaliteit verwacht. HET adres voor het vervangen van uw horlogeband!
Vriendelijk en behulpzaam. Helaas daar niet geslaagd.
Vriendelijk,vakkundig en goedkoop.Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid