facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Schute

Juwelier Schute

Geschiedenis

In 1985 zijn wij in het gezellige centrum van het Noordbrabantse dorpje Rosmalen gestart met onze juwelierszaak.

Ons team bestaat uit 3 personen, die allemaal uitermate geschikt zijn om onze klanten te helpen bij het uitzoeken van een mooi sieraad of horloge of te adviseren bij reparaties.

De sieraden en horloges collecties zijn onderhevig aan het modebeeld en twee keer per jaar krijgen alle modemerken een nieuwe collectie. Natuurlijk zorgen wij dat u altijd bij ons terecht kunt voor de laatste nieuwe trends van alle merken.

momenteel verkopen wij de trendy sieradenmerken:
- Ti Sento
- Hot diamonds
- Diamonfire
- Mathisse
- Boccia
- Monzario
- S!lk
- Ohm Beads
- Piccolo
- Imotionals
- Endless
- Quoins

Voor Quoins en Mi Moneda kunt u bij ons prachtige fotomunten van bijvoorbeeld een geliefd familielid of uw huisdier laten maken. Wij maken dit in eigen atelier, waardoor de levertijd slechts enkele dagen bedraagt.

Maar ook de luxere goudmerken, zoals Monzario en Blush kunt u bij ons vinden. Tevens kunt u bij ons terecht voor de trouwringen merken Gerstner, Gettmann en Saint Maurice.

De horlogemerken die u bij ons kunt vinden zijn o.a.:
- Maurice Lacroix
- TWCO
- Seiko
- Pulsar
- Lorus
- Bering
- Boccia
- Guess
- TW Steel
- Ice Watch
- Breil

Ook reparaties kunt u bij ons laten uitvoeren. Niet alleen van sieraden en horloges, maar ook wandklokken worden door onze klokkenmaker vakkundig gerepareerd.

Voor verzekeringsdoeleinden kunt u bij ons ook een taxatierapport van uw kostbaarheden laten maken. Dit is iets wat echt is aan te bevelen. Wij zien vaak dat mensen na een inbraak niet precies weten wat de waarde van de gestolen sieraden is en dat heeft grote gevolgen voor de financiële afwikkeling.

Wij nodigen u van harte uit eens een kijkje te komen nemen in onze winkel. U kunt ervan verzekerd zijn, dat wij u deskundig zullen adviseren. Of het nu om het inzetten van een batterijtje gaat of om de aankoop van een diamanten sieraad, u bent bij ons altijd van harte welkom.

Tot ziens,
Tomas en Rianne Schute



"Sinds 1985 zijn wij gevestigd in het centrum van Rosmalen waar wij met veel plezier ons vak mogen uitoefenen. Of u nu binnenstapt voor een nieuwe batterij in uw horloge of voor het aanschaffen van een sieraad, u bent van harte welkom."
Adres: Achter de Driesprong 1, 5241 TK Rosmalen
Telefoonnummer: 0735218871
Stad: Rosmalen
Route: Achter de Driesprong 1
Postcode: 5241 TK



op zoek naar gerelateerd: Oorbellen schieten Rosmalen, Horloge Den Bosch, Goudsmid Den Bosch, Horlogebandjes Den Bosch, Juwelier Rompert, Horloge reparatie Oss, Lucardi, Juwelier Den Bosch
Recensies
Ik was daar voor een batterij in mijn horloge te laten zetten,naar wens gegaan,was tevreden.
Mooie zaak met een ruim assortiment. En het allerbelangrijkste Vakmanschap en een top service. Wij waren zelf erg laat met de aanschaf van een trouwring. Maar het personeel van Schute heeft kosteloos alles op alles gezet om de ring op tijd klaar te hebben. Ik zou ze iedereen willen aanraden.
Ondanks de "simpele" klus, toch creatief en professioneel meedenken over het bevestigen van een verbinding tussen twee bestaande armbanden. Meedenkend, dus. Prima service!
Luisteren goed naar wat je wilt. En geven goed advies
Hier kom ik regelmatig. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Betaalbaar
Fantastische service! Heb afgelopen dinsdag eindelijk een gaatje laten prikken, dit deden ze fantastisch. Vervolgens is wegens eigen fout het kroontje eraf gevallen, de oorbel er lichtelijk uitgegaan en het gaatje deels dichtgegroeid. Zonder gedoe hebben ze een nieuwe oorbel geschoten voor me eb kreeg ik nóg een flesje schoonmaak alcohol mee om het te verzorgen. Als dat geen goede service is, weet ik niet wat het wel is!
Supergoed geholpen bij het kiezen van een horloge. Thomas is ook helemaal gek van horloges, dus dat praat makkelijk en ik ben erg blij met de gemaakte keuze. De Seiko Prospex in het groen.
Horloge op maat laten maken kost hier 15 euro en duurt 1 dag terwijl 4 medewerkers niks te doen hebben. Vervolgens naar een andere juwelier gegaan, hier heb ik 7,50 betaald en ik stond binnen 5 minuten buiten met een horloge die op maat gemaakt was. Raad deze winkel dan ook niet aan.
Niet zo’n goede ervaring. Ik vraag om de batterij van mijn horloge te vervangen. Wordt meegedeeld dat hele binnenwerk waarschijnlijk kapot is. Ik opsturen naar de leverancier die aangeeft dat het gewoon de batterij is en gewoon ook nieuwe garantie geeft. Als dit een merk is dat je voert, zeg dat dan en creëer geen onnodige onrust. Jammer!
Simpel klusje , batterij laten vervangen. Seconde/stopwatch wijzer zat niet in het midden. Achterplaat was er niet horizontaal op terug gezet. Lang moeten wachten in de winkel. Spijt dat ik daar mijn swiss klokje heb gebracht. Prutsers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid