facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Royals Apeldoorn

Juwelier Royals Apeldoorn
Adres: Hoofdstraat 65, 7311 JV Apeldoorn
Telefoonnummer: 0555786411
Stad: Apeldoorn
Route: Hoofdstraat 65
Postcode: 7311 JV


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Juwelier Nijhof, Juwelier Apeldoorn Asselsestraat, Lucardi Apeldoorn, Verlovingsring Apeldoorn, Oorbellen Apeldoorn, Rolex Apeldoorn, Maaskant Apeldoorn, Goudsmid Apeldoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Harnas Juweliers Het Harnas Juweliers 311 meter Ik ging om de oorbelletjes te laten schieten voor mijn dochtertje van 22 maanden. Ze ...
Weltevreden Juweliers Weltevreden Juweliers 422 meter Slechte service zwaar klant onvriendelijk. En ik weet niet wat het verhaal als react...
Recensies
Wat een prettige ervaring. Hele leuke en vriendelijke meiden door wie ik goed ben geholpen. Fijn dat die persoonlijke aandacht nog bestaat. Mooi Tissot horloge voor een goede prijs. Erg blij met deze zaak in het centrum.
Super onvriendelijk personeel, ik wou een paar maanden terug mijn horloge laten verstellen en de twee meiden of stagiaires? achter de balie hadden daar absoluut geen zin in. Kreeg zelfs een vuile blik, ben ergens anders heen gegaan!
Wat een teleurstelling vanochtend. Altijd vriendelijk geholpen zeker toen we vorig jaar onze trouwringen hadden gekocht daar. Maar vanochtend sloeg alles. Werdt zeer onprettig zelf denigrerend te woord gestaan door oudere man als verkoper. Toen hij vervolgens ook de jongeman die daar werkt nog even de les las. "Pak wel even de sleutels als mevr wat wil zien" maar ik had meer dan genoeg gehoord en gezien. Gelukkig waren de buren van juwelier Siebel een stuk vriendelijker en heb ik daar uiteindelijk het cadeau voor mijn dochter gekocht. Deze man heeft qua professionele opstelling en klantvriendelijkheid nog een hoop te leren.
In de trouwringenstudio boven de winkel hebben wij in een ontspannen sfeer onze trouwringen uitgezocht . Wij zijn hierbij deskundig en klantvriendelijkheid geholpen. Onlangs hebben wij onze trouwringen met enthousiasme opgehaald. Wij zijn heel tevreden over deze juwelier.
Heb hier vorig jaar een ring laten maken. Niet alleen duurde de reparatie maanden en moest ik hier meerdere malen achteraan. De drie kleine diamanten en de aquamarijn die in de ring zaten blijken nu ineens zirkonia te zijn.
Vandaag wederom erg goed geholpen in de winkel! De mooie Touch Jewels ringen zijn een jaar na aankoop weer helemaal als nieuw gepolijst! En dat als service van de zaak! Dat is nog eens een nette service! Weer helemaal blij mee! Goede service na aankoop!
Batterij wissel Vanaf 10 euro. Wat kost deze wissel? Kan ik pas vertellen als ik m heb geopend. Krijg m niet open. N echt Seiko horloge. Als er schade aankomt, glas kapot of kroon defect of schade aan het bandje, die de winkelier veroorzaakt, is dat jammer, maar u heeft toestemming gegeven om deze huisregel te accepteren. Hij loopt nog hoor. Seconde wijzer is al geruime tijd aan het hikken. Heeft er geen verstand van en zeker geen zin in. Prettige dag verder. Nooit meer naar toe.
Vandaag hebben we onze trouwringen opgehaald. Super blij met het resultaat! We zijn van begin tot eind erg goed geholpen door Joy, haar man en dochters. We komen zeker terug! Dankjewel voor alles!
Heel fijn geholpen. Gaatjes laten schieten. Prima en hygiënisch. Vervolgens ook nog mooie ring gekocht. Werd goed geholpen door de medewerkers. De ring rechts is een antieke ring die ik had had. En met de schoonmaaktips blinkt deze ook weer als nieuw. De ring links heb ik nieuw gekocht. Super blij met de aankopen en gekregen adviezen. Tot de volgende keer!
Hele fijne juwelier met vriendelijke en vakkundig personeel. Er wordt ruim de tijd voor je genomen en je krijgt een eerlijk en gedegen advies. Ik kan iedereen aanraden om bij deze juwelier je sieraden en horloge te kopen. Goede kwaliteit voor een goede prijs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid