facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Ris

Juwelier Ris

Info

Juwelier Ris is een gezellige juwelier in het centrum van IJmuiden die de laatste trends volgt op het gebied van sieraden en horloges.

Geschiedenis

U wordt geholpen door een bekwaam en vertrouwd team van medewerkers. Service staat hoog in het vaandel en we proberen aan zoveel mogelijk wensen tegemoet te komen. De sfeer is gemoedelijk en spontaan. Kortom een bezoekje waard :-)

Adres: Marktplein 17, 1972 GA IJmuiden
Telefoonnummer: 0255-515668
Stad: IJmuiden
Route: Marktplein 17
Postcode: 1972 GA



op zoek naar gerelateerd: Robin IJmuiden, Juwelier Beverwijk, Juwelier Haarlem, Klokkenmaker IJmuiden, Beverwijk goud winkel, Horlogemaker Beverwijk, Merk trouwringen, Aller Spanninga actie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Xanadu-Bijoux Xanadu-Bijoux 33 meter Supergoed geslaagd voor een mooie ketting voor oma en een voor haarzelf..mijn kleindo...
Amberjewels Amberjewels 67 meter Supergoed geholpen en snelle service! Bracht een doffe oude ketting heen, Nog geen 15...
Robin Juweliers - Planetenweg 28 - IJmuiden Robin Juweliers - Planetenweg 28 - IJmuiden 963 meter Prima service van vakmensen.
Recensies
Prettige ervaring Verkoopster gaf goede adviezen Was daar met mijn kleindochter die een cadeau mocht uitzoeken voor haar slagen Verkoopster kwam vragen wat de prijslimiet was. Dat gaf mij een goed gevoel Zou erg sneu geweest zijn als mijn kleindochter iets had uitgezocht wat ver boven mijn niveau lag en ik haar had moeten teleurstellen Kreeg ook goede adviezen over de verschillen tussen wit goud en zilver Was hier 3 weken geleden met een jongere kleindochter die oorbellen uitzocht Ook toen een prettige ervaring.
Altijd goede service. Nemen uitgebreid de tijd om je te helpen en hebben een ruim aanbod. Een hele fijne winkel!
Ontzettend vriendelijk personeel. Ze nemen alle tijd voor de klant. Geeft goede adviezen, denkt mee en is persoonlijk in hun benadering. Zeer ruim en gevarieerd aanbod. Als wij sieraden nodig hebben, gaan we altijd naar deze juwelier, waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.
Prima geholpen en altijd goede en vriendelijk personeel.
Super goede wijken behulpzaam.netjes gezellig en konden gelijk me horloge maken
Fantastische service. Ik had een collier wat te verlengt moest worden. Was helaas niet helemaal goed gegaan in communicatie, maar dat hebben ze echt GE-WEL-DIG opgelost. Dus ook als het even niet gaat zoals je verwacht, weten ze uiteindelijk je verwachtingen te overtreffen. Absolute aanrader!
Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen.
Voor iedere speciale gelegenheid kom ik al jaren bij deze prachtige zaak. Vakmanschap wordt van vader op zoon overgedragen en service staat altijd voorop.
Fijne, deskundige juwelierszaak. Men neemt er de tijd om je goed te adviseren en te helpen. Groot assortiment.
Ontzettend vriendelijk, behulpzaam en service gericht. Ik had een Buddha to buddha ring gekocht voor mijn vriend zijn verjaardag. Achteraf wilde hij hem laten graveren dus ik ging terug naar Ris om dit te regelen. Nadat het gegraveerd was en ik wilde betalen werd mij verteld dat deze service gratis is. Een andere keer was mijn horlogebandje stuk, ik had het niet bij hun gekocht maar wilde het graag door hen laten maken. Binnen 5 minuten had ik mijn bandje gerepareerd terug en alweer werden er geen kosten gerekend. Ik ben een erg tevreden klant en kom graag terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid