facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Rampaart

Juwelier Rampaart

Info

OPENINGSTIJDEN
MA 13.00-17.30
DI 9.30-17.30
WO 9.30-17.30
DO 9.30-20.00
VR 9.30-17.30
ZA 9.30-17.00

Geschiedenis

Wij zijn een juwelierszaak die horloges en sieraden verkopen. U vindt in ons assortiment zowel tijdloze als trendy merken.
wij onderscheiden ons graag op het gebied van service en klantvriendelijkheid.

Adres: Raadhuisstraat 103, 4631 ND Hoogerheide, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0164-615965
Stad: Hoogerheide
Route: Raadhuisstraat 103
Postcode: 4631 ND



op zoek naar gerelateerd: Sieraden winkel Bergen op Zoom
Recensies
Laatst de batterij in mijn horloge hier laten vervangen, deze heeft een speciale tekstprint waardoor hij hoge persoonlijke waarde heeft voor me. Ik dacht, bij een juwelier zullen ze er wel voorzichtig mee zijn, ipv bijvoorbeeld bij de Hema ofzo. Nee hoor, een flinke kras over de tekst. Enorm slordig! Ik verwacht dat een juwelier wel een batterij kan vervangen zonder schade, maar bij Rampaart blijkbaar niet. Laatste keer dat ik ook maar iets bij jullie laat doen.
Even snel een pinnetje van een horlogeband laten vervangen, althans dat dacht ik. Heeft bijna twee weken geduurd en toen ik de winkel na 1,5 week binnen liep om te vragen of mijn horloge klaar was kreeg ik een snauwend antwoord, bent u niet gebeld dan is het niet klaar. Uiteindelijk kreeg ik een rekening om een pinnetje te vervangen van 17,50 . Een maat van mij was in bergen 2,50 kwijt en binnen 3 min opgelost. Voortaan maar niet meer plaatselijk gaan winkelen.
In april gaatjes laten schieten bij mijn dochter oorbellen ook daar gekocht, steentjes zijn allemaal uit de oorbel dus ik ben terug gegaan ze zei ze moet al andere in hebben, we hebben nooit meegemaakt dat steentjes eruit gingen ik zeg nou je ziet het..ja daar kunnen we niks aan doen. Dit zijn mijn dochter haar eerste oorbellen en wil die uiteraard graag bewaren dus vind dit heel jammer. Zal hier nooit meer terug naartoe gaan onvriendelijk personeel bah. Er werd wel gezegd je kan hier nieuwe kopen...hahahaha.
Ik ging naar deze juwelier met de vraag of ze mijn trouwring 1 maat konden verkleinen, van 50 naar 49. De standaardmaten zijn te groot voor me. Kreeg ik allerlei vragen, ‘Heb je hem hier gekocht?’ Nee, online gekocht. Met als antwoord: ‘Oh, dat bestel je toch niet online..’ ‘Wat heeft het gekost dan’. Allemaal met een afkeurende blik, alsof ik met wat goedkoop kwam opdagen.. terwijl het gewoon een witgouden ring was met diamanten. Na controle van de juwelier konden ze dit toch niet doen, want de ring zou ‘kapot springen’. Ik ben nadien meteen naar Bergen-op-Zoom gereden en die konden het wel. Het ging wat meer werk zijn, maar geen enkel probleem. Zo zie je maar dat ze gewoon geen moeite wilde doen voor een ‘goedkoop’ ringetje, wat het tevens niet was, waarschijnlijk puur omdat het niet van hen kwam of het hen niet genoeg geld opbracht.
Vandaag langs geweest omdat mijn horloge ineens terug stil stond nadat mijn batterij gisteren vervangen was door een super vriendelijke dame!. De dame die mij vandaag “hielp” heeft zelfs niet gekeken naar mijn horloge maar zei meteen dat dit niet gemaakt kon worden en dat ik beter een nieuw horloge kon kopen…. Er bleek gewoon een stukje los te zitten van de wijzer en mijn vader heeft dit kunnen oplossen maar het wringt bij mij enorm dat deze dame haar job helemaal niet goed doet terwijl de andere 2 dames die ik de dag ervoor gezien heb wel super vriendelijk en behulpzaam waren…. Dus hopelijk hebben andere mensen meer geluk als ze iets van emotionele waarde willen laten herstellen….
Afschuwelijke service. Horloge binnengebracht om het te herstellen, schakel die in twee delen gebroken was. Horloge en de gobroken schakel 2 delen afgegeven. Prijs voor de herstelling was te duur voor het waarde van het horloge. Ik kom het horloge terug ophalen en er wordt een gek van mij gemaakt, dat ze nooit iets anders dan het horloge zelf gehad hebben. Neen meneer, het is niet in de zakje, dus uw hebt het niet afgegeven zeggen ze dan. Ik geraak er niet over uitgepraat hoe afschuwelijk de service is. Beter gezegd afwezigheid van klantgerichtheid, behulpzaamheid zijn, etc... Excuses hadden genoeg geweest om dit review te voorkomen. Michel Savin. Antwerpen
Woensdag horloge afgegeven om batterij te vervangen moet wel donderdag klaar zijn. Geen belletje ontvangen wat ze zouden doen als hij klaar was. Toch maar even langs gegaan zijn ze gewoon gesloten! Om kwart over 5, dus blijkbaar ook geen koopavond zoals op de site vermeld. Heel de vakantie nu geen horloge dus. Grrr Voor service moet je hier dus niet zijn.
Slechte klantvriendelijkheid , voor een horloge schakel pinnetje nodig, op woensdag in de winkel en ik kon zaterdag terug komen, met de vraag of ze een pinnetje dan niet mee konden meegeven was het te veel gevraagd, kreeg ik een een afgesnauwde nee te horen. Bij elke juwelier is het dezelfde dag of direct klaar maar in deze winkel is dat niet mogelijk. Ook in 't verleden slechte klantvriendelijkheid meegemaakt, kortom ik kom er niet meer.
Wat een klantonvriendelijkheid hier zeg! En bovenal een hele slechte service! Oorbellen zouden worden gecontroleerd en schoongemaakt. Dit is niet gebeurd terwijl ze vol bleef houden van wel. Ik mocht natuurlijk wel betalen : Had ik maar eerder de slechte reviews hier gelezen, dan was ik hier nooit heengegaan.
Bij juwelier net geweest. Om te vragen of ze een ringmaat op kunnen meten. Werden meteen afgesnauwd. Met andere woorden ben gekkie Henkie niet. En ja ik ga dat niet doen blabla. Deze mevrouw is zeer klantvriendelijk. En moesten maar ergens anders naar toe gaan. Ik raad het af om der niet naar toe te gaan. Der gaat nog een klacht de deur uit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid