facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Puur

Juwelier Puur

Info

Juwelier Puur 'blinkt uit' met een verrassende en veelzijdige horloge- en sieradencollectie, van trendy en casual tot klassiek en tijdloos design.

Geschiedenis

In 2006 opende Juwelier Puur, door Rolf en Marloes, de deuren in hartje Waalwijk. Inmiddels heeft Puur grote naamsbekendheid opgebouwd in de nabije omgeving en ver daarbuiten.
Trouwe klanten bezoeken de winkel vanwege de uitgebreide horloge- en sieradencollectie, het hoge serviceniveau én de persoonlijke en betrokken benadering waar u als klant recht op hebt.

Loop gerust eens binnen bij Puur, bewonder de veelzijdige collectie en laat u vrijblijvend adviseren door een van onze medewerkers.

Graag tot ziens!
Rolf, Marloes, Annelijn, Lianne en Colette

Adres: Stationsstraat 17, 5141 GB Waalwijk (gemeente)
Telefoonnummer: 0416-364772
Stad: Waalwijk
Route: Stationsstraat 17
Postcode: 5141 GB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eline Gijsbers Eline Gijsbers 2 km Zeer goede vakkennis en zeer klantvriendelijk zeker een aanrader !!!
Recensies
Jarenlang tevreden klant geweest. Mijn moeder heeft een armbandje voor onze pasgeboren dochter Fleur gekocht, het armbandje is met 3 maanden al te klein. Terug naar de winkel gegaan, zij geven aan dat er nog een stukje aanzat waardoor ze hem tot 4 jaar zou kunnen dragen, echter is het armbandje altijd zo kort geweest. Het gaat om een armbandje van 27€! terwijl we altijd al onze sieraden hier gekocht hebben,
Hele fijne zaak, met oog voor de klant, en super service.
Super fijn geholpen mooi cadeau gekocht
Super klantvriendelijk en verstaan hun vak.
Als je binnen wordt ontvangen, krijg je altijd een warm welkom gevoel.. Het team is klantvriendelijk.. Als je weet waar je naar op zoek bent, begeleiden ze daar in.. zeker als je telefonisch contact hebt gehad, moet je wel specifiek zijn, ook al wat je bedoelt met horloges uit hoger segment..
Geweldige service en super vriendelijk en meedenkend als je hier naartoe komt voor een mooi sierraad cadeau te geven aan iemand , afgelopen week een mooie ring gekocht en door de top hulp van een van de dames een heel mooi cadeau kunnen geven en precies wat ik zocht !. Aanrader :
Twee weken geleden mijn horloge gebracht omdat hij niet meer bij de tijd was en Ik dus ook niet. Vandaag werd ik gebeld, ik kon mijn horloge weer halen, schoongemaakt, gecheckt en weer werkend zoals ik gewend was. Ik had hem niet bij PUUR gekocht, maar desondanks was het geheel kosteloos, “service meneer”, ja dat vind ik echte service! Beste mensen van PUUR, dankjewel voor deze service, dikke pluim voor jullie
PUUR voor ons nu al een geweldige zaak met zeer vriendelijk en kundig personeel en een mooi assortiment. Zeer zeker naar toe gaan. Wat vooraf ging. Afgelopen zaterdag waren we van plan de ring met diamanten groei briljant in te ruilen voor een grotere. Hiervoor hadden we juwelier Kerkhof uitgekozen, per slot een diamantair. Hier binnen gelaten en gevraagd we hebben een ring met diamant en certificaat kunnen we die hier laten groeien. Het antwoordt was kort en erg klant onvriendelijk "Nee U heeft de ring in 2002 niet hier gekocht dus doen we hier niets mee" Wij hebben de zaak verlaten en zijn naar Waalwijk gereden waar de ring in 2002 was gekocht. Helaas was de juwelier waar we de ring hadden gekocht er niet meer. Hierna zijn we bij juwelier PUUR naar binnen gegaan. Hier ons probleem uitgelegd en gevraagd of we even mochten kijken. We werden vervolgens zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Het resultaat een ring van een paar duizend euro gekocht en mogelijk in december gaan we nog een duur horloge halen. Dus PUUR ga zo door wij zijn enthousiast en bevelen jullie van harte aan. Zelfs vanuit BEST
Vandaag voor het eerst juwelier Puur in Waalwijk bezocht om een drietal horlogebanden in te laten korten. Bijzonder sfeervolle, mooie winkel en een even bijzonder warme ontvangst met koffie en een koekje. Dit terwijl we deze drie horloges niet hier gekocht hadden. Nog belangrijker is dat onze drie kwaliteits uurwerken heel vakkundig zijn behandeld met alle aandacht om het in orde te brengen. Ronduit een dikke tien dus!
Erg blij met onze trouwringen. Goed en leuk geholpen bij het uitzoeken van de ringen. Mooie winkel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid