facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Piersma

Juwelier Piersma

Info

Juwelier Piersma in Dokkum, voor alle soorten sierraden, horloges en geboortegeschenken...

Geschiedenis

Piersma Juweliers is een juweliersbedrijf dat graag werkt vanuit het ambacht: je moet het product beleven, zien en voelen. Wij maken diverse sieraden op maat of passen desgewenst je sieraden aan.
Je vindt bij ons een breed assortiment aan trouwringen, sieraden, horloges en geboortegeschenken. Naast het eigen gemaakte maatwerk zijn wij ook leverancier van een aantal topmerken. Voor ieder budget hebben wij een passende collectie.

We denken graag met je mee en kiezen zo samen het juiste sieraad of horloge. Kom daarom gewoon eens binnen lopen en kijk gerust even rond.



"Juwelier Piersma is een écht familiebedrijf waarbij het ambacht nog een grote rol speelt. In ons eigen atelier maken wij in opdracht de meest bijzondere sieraden. Onze winkel biedt prachtige collecties van betrouwbare leveranciers. We vinden het een uitdaging om het ambacht van juwelier, goudsmid en edelsmid in te zetten om voor jou betekenis aan een sieraad te geven. Dit doen wij met veel toewijding en passie voor het vak.Welkom bij Juwelier Piersma in Dokkum!"
Adres: Hoogstraat 9, 9101 LH Dokkum
Telefoonnummer: 0519293266
ln.amsreipreilewuj@ofni
Stad: Dokkum
Route: Hoogstraat 9
Postcode: 9101 LH



op zoek naar gerelateerd: juwelier wip dokkum, juwelier friesland, juwelier dokkum bits, juwelier burgum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juwelier Wip Juwelier Wip 86 meter Heeft op de site meerdere ringen te staan die in mijn prijsklasse vallen en vervolgen...
Recensies
De zegelring een erfstuk is weer als nieuw. Vakwerk met zorg!
Een mooie winkel met een ruim assortiment en zeer vriendelijk en bekwaam personeel. Ook kun je er naar wens eigen trouwringen laten maken. Onze trouwringen zijn ontworpen en handgemaakt door de eigen goudsmid van Juwelier Piersma. Ook voor mijn wens van een speciaal horloge wat niet meer te verkrijgen was hebben ze erg hun best gedaan om te vinden, en dat is ook gelukt. Erg tevreden over de service!
Toen onze dochter 18 werd wilde ik wat moois voor haar verjaardag geven. Wytse smolt een armbandje en een oude ring om en maakte een schitterende ring voor haar. Ook onlangs voor mijn 50e heeft Wytse mijn stoutste dromen overtroffen en een schitterende ring gemaakt, samen met een diamantair die de stenen zette. Mijn beide vriendinnen heeft hij ook verrast met door hem zelf ontworpen ringen. Een Goudsmit van de oude stempel die mede dankzij z’n creativiteit geweldig mooie dingen maakt. Voor de verjaardagen van de beide zoons maakte hij pompebleden manchetknopen. Iedereen die ze ziet wil ze hebben! Kortom, heb je nog spulletjes van oma die je niet meer draagt, laat Wytse wat moois voor je maken! Je verdient ‘t..... en Wytse kan ‘t!
Zeer slechte service, zeer klantonvriendelijk en onfatsoenlijke verkoopster!!! Ben hier jarenlang klant geweest en werd altijd uiterst vriendelijk door de vorige eigenaars geholpen, maar sinds zij er mee gestopt zijn is het er niet beter op geworden. Mn horloge beschadigd aan de onderkant, daarna is mn wijzerplaat afgebroken. Dit alles is na commentaar van mijn kant uiteindelijk na weken hersteld op kosten van de juwelier. Dit heeft uiteindelijk ook weer meer dan 2 weken geduurd, heb zelf moeten bellen om te vragen of mijn horloge alweer binnen was en kon m toen eindelijk ophalen. Werd onvriendelijk behandeld en toen ik vroeg of ie nu in orde was , sloeg de verkoopster ook nog eens met mn horloge op de toonbank om het te demonstreren. Niet te geloven!!! Ik ben uitermate ontevreden en zal dan ook niet meer in de zaak terug keren!! Ook het diesel horloge van mijn zoon, zwaar beschadigd nadat hij er een nieuwe batterij in heeft laten plaatsen. Voor ons geen Piersma juwelier Dokkum meer.
Ten eerste word ik nog net niet de winkel uitgekeken als ik vrij vriendelijk vraag of de mevr die mij hielp Nederlands wil praten ipv Fries ik spreek en versta geen Fries dus is een heel normale vraag dacht ik zo Ten tweede word ik helemaal verkeerd begrepen. Ik vroeg duidelijk naar 2 losse ringen voor mijn vriend en mij, niet zozeer trouw- verlovings- of vriendschapsringen nee 2 gewone ringen binnen mijn budget. Word ik ordinair doorverwezen naar een bijouterix. Al met al een bekakte winkel voor het hogere segment, waar ze je als gewone burger liever kwijt dan rijk zijn. Ik raad deze winkel dan ook niet aan.
Prachtige juwelierszaak in hartje Dokkum. Vakkundig personeel en een ruim assortiment. Zeker een aanrader! Wytse Piersma is een kunstenaar wat betreft het maken van sieraden, hij heeft voor mij een prachtige ring gemaakt, echt heel blij mee.
Hele mooie grote zaak waar je Profesioneel en zeer kundig wordt geholpen. Ze halen alles uit de kast om Klant te laten slagen. Geven eerlijk advies en dringen totaal niet aan. Wij zijn niet geslaagd maar erg tevreden over aanbod, winkel en benadering.
Met een vriendin ben ik meegegaan maar Wytse. In overleg heeft hij een waanzinnige set ringen voor mij ontworpen en gemaakt, daarbij gebruikmakend van sieraden die ik al jaren ongebruikt in de kast had liggen. Het is de 2,5 uur durende autorit naar Dokkum meer dan de moeite waard!!!
Horloge band gebroken, heen gebracht en binnen een uur voor een zeer goede prijs weer opgehaald.
Had nieuwe oorbellen besteld. Bij ophalen erg vriendelijke service. Mij werd uitvoerig verteld over het product en alternatieven geboden. Zeer tevreden over deze ervaring !! Tevens mijn moeder blij gemaakt met een prachtige halsketting.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid