facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Optiek Volman

Juwelier Optiek Volman

Info

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 09:00-12:30 uur / 13:30-18:00 uur
Zaterdag: 09:00-16:00 uur

Geschiedenis

Wij verkopen sieraden, horloges, klokken, zonnebrillen, brillen, contactlenzen en toebehoren.
Onze merken:
Zinzi
My Imenso
Silk
Karma
Kalli Kalli
V.N.D.X
Pandora
Ray-Ban
Esprit
Joy De La Luz
Festina
Danish Design
Prisma
Polaroid
Casio Edifice
Calvin Klein
Guess
Tom Tailor

Adres: Stationsstraat 1, 7031 BM Wehl
Telefoonnummer: 0314681480
Stad: Wehl
Route: Stationsstraat 1
Postcode: 7031 BM



op zoek naar gerelateerd: Volman Wehl openingstijden, Juwelier Doetinchem
Recensies
Ik vind het een topzaak! Wordt altijd goed geholpen. Ik had elders een bril gekocht waar ik niet goed mee zag. Hier constateerden ze dat de hoogte van de bril niet goed was opgemeten. Inmiddels heb ik hier een paar keer naar volle tevredenheid een nieuwe bril gekocht. Bij mijn laatst gekochte montuur ging kort na aankoop de lak eraf. Eerst is er geprobeerd om dit te herstellen. Toen de coating toch weer losliet heb ik een mooie nieuwe bril mogen uitkiezen. Top sevice! Ze hebben ook super hippe sieraden van Melano, Zinzi.
Superfijne winkel: mooie en moderne collectie van bekende merken brillen, zonnebrillen en sieraden. De persoonlijke aandacht en het advies dat je krijgt is top! En je kunt gratis parkeren voor de deur. Een winkel met service hoog in vaandel. Aanrader!
Mensen let op het is verkapt gratis die oogmeting van hun ,als je klaar bent met de meting en de uitkomst is dat je een bril nodig hebt, dan willen ze.dat je er 1 uitzoekt maaar als je laat weten dat je de brillen niet mooi vindt.en.dus te duur vindt dan komt de eigenaar bij je staan om te laten weten dat dat eigenlijk niet de bedoeling is want, 1 gratis meting 2 dus niet zeuren. En een bril pakken en wegwezen ongeacht of je tevreden bent of niet. Als je zo met je klanten omgaat ,? Betuigt dat van weinig respect, ik ben wezen pinnen en heb t geld daar gelaten, ik zit er niet om verlegen, hun wel ! Wat een juwelier van mij krijgen ze een koude douche. Ik zeg : die eigenaar kan beter verdwijnen dat komt het weer prima in orde want met de.dames.is niks mis mee
Fijne juwelier!! Je wordt hier voorzien van een deskundig en eerlijk advies. Als er tijd voor is word een horloge batterij direct vervangen, oorbellen bijbuigen is geen probleem. al zijn ze al wat ouder En ze hebben super leuke merken zoals Zinzi en Melano.
Je wordt er altijd goed geholpen, eerlijk en vriendelijk
Snelle en goede service
Zeer fijn en vriendelijk geholpen. Zeker een aanrader!
Slechte opticien Klant onvriendelijk en slechte service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid