facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Mieke's Sieraderie

Juwelier Mieke's Sieraderie

Info

Juwelier Mieke's Sieraderie

Geschiedenis

Een unieke juwelier in presentatie, plaats en personeel. Vriendelijke medewerksters helpen u graag bij het uitzoeken van een nieuw sieraad, horloge of relatie ringen. Mieke heeft een sieraden en horloge assortiment waarin voor iedereen iets te vinden is. Klassiek, Trend, Briljant, Zirconia. Voor elk budget. Daarbij hebben wij klanten tevredenheid hoog in het vaandel staan. Ervaar het zelf en bezoek ons eens.



"I.V.M. vakantie van 1 augustus 2023 tot 21 augustus gesloten! U bent weer welkom op 22 augustus voor een kop koffie.De leukste en gezelligste juwelier op de veluwe en omgeving. Ongedwongen authentieke sfeer in de winkel. U wordt altijd geholpen onder het genot van een lekker kopje koffie. Gespecialiseerd in alles wat je van een juwelier mag verwachten. Trouwringen, sieraden, horloges. Een eigen reparatie en ontwerp atelier. Maar vooral persoonlijke aandacht, hulpvaardige medewerksters en vooral een zeer bekwame after-sale service. Altijd dezelfde en vaak zelfs een betere aanbieding dan online!! Wilt u ons bezoeken? Plant u het bezoek aan de hand van de bezoek-statistiek die u hier bij google vindt."
Adres: Zuiderzeestraatweg West 122, 8085AJ Doornspijk
Telefoonnummer: 0525-662187
ln.ekeimreilewuj@ofni
Stad: Doornspijk
Route: Zuiderzeestraatweg West 122
Postcode: 8085AJ



op zoek naar gerelateerd: mieke sieraderie folder, trouwringen mieke sieraderie, mieke s sieraderie openingstijden, mieke sieraderie facebook, mieke's sieraderie openingstijden, juwelier nunspeet, juwelier elburg, juwelier zwolle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juwelier Mieke's Mancave Juwelier Mieke's Mancave 0 meter Zelf kom ik graag in de winkel .Je wordt heel goed vakkundig geholpen. Er is altijd e...
Recensies
Hele mooie juweliers zaak. Een winkel met echt persoonlijke aandacht. Niets gehaast en alles voor een tevreden klant.
Fijne en snelle communicatie via de mail gehad n.a.v. een zoektocht naar een specifieke BTB armband die uit de collectie was gegaan. Uiteindelijk geslaagd en de armband laten opsturen. Werd als een echt cadeautje geleverd en was een feest om uit te pakken! Kortom: Erg goede service en vriendelijk geholpen! Ik ben een zeer tevreden klant!
Geslaagd voor onze trouwringen door ervaren vakkundig personeel. Leuk en attent personeel
Goed en uitgebreid geholpen tijdens het kopen van trouwringen. Maar als het geld binnen is, dan slaat de klantvriendelijkheid wel om. Na het bestellen van de trouwringen bleek de ene trouwring niet te passen. De man die ons hielp zei zonder blikken of blozen dat we maar zeep moesten meenemen om de ring om te krijgen. Na veel gedoe eindelijk een nieuwe passende ring besteld, het was nog maar de vraayof het voor het huwelijk binnenkwam terwijl hij bij de verkoop nog zei van als de ring niet past hebben jullie nog tijd zat om deze om te ruilen. 2 weken voor de bruiloft was ie binnen. Bij de winkel aangekomen konden ze de ring in eerste instantie niet vinden. Toen ze de.ring vonden kreeg mij vriendin de ring mee in een gripzakje. Geen leuk doosje eromheen of iets voor bescherming. Kom hier niet gouw weer, slechte service.
Een enorm gezelige ochtend gehad met het uitzoeken van onze trouwringen! Goed geslaagd en fantastisch geholpen!
Op maandag gebeld om een afspraak in te plannen voor trouwringen. Vrijdag avond konden we terecht. We werden geholpen door Harmpje. De manier van advies geven en ons de tijd geven om alles te bekijken was super! Uiteindelijk de ringen gekocht die wij allebei mooi vonden! Nogmaals super bedankt voor de service en we zien er naar uit om ze op onze trouwdag te mogen gaan dragen.
Juwelier met kennis, kunde en passie voor zijn vak. Mooie sieraden en een plek waar men nog tijd voor je heeft.
Veel mooie keuzen aan sieraden horloge goede advies en servies
Een plek waar: Een gezellige nostalgische sfeer hangt. Je je gast voelt met een warm onthaal. Je begin je met een kopje koffie. Naar je geluisterd word. Ze er alles aan doen om aan je wensen te voldoen. Je blij van word. Ze mooi kunnen inpakken. Ik het team van Mieke's sieraderie voor bedank.
Wat een leuke dames en heer werken hier en ze zijn zeer kundig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid