facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Meijer Hoogezand

Juwelier Meijer Hoogezand

Info

Juwelier Meijer opgericht in 1964 is inmiddels al jaren een begrip in het Noorden van het land. Een moderne juwelierszaak met een eigen reparatieatelier voor horloges, sieraden en klokken.
Bekend om zijn klantvriendelijkheid en goede service!

Adres: Meint Veningastraat 12, 9601KG Hoogezand
Telefoonnummer: 0598-394066
ln.rejiemreilewuj@ofni
Stad: Hoogezand
Route: Meint Veningastraat 12
Postcode: 9601KG



op zoek naar gerelateerd: juwelier hoogezand, juwelier sappemeer, juwelier hoogezand winkelcentrum, juwelier meijer best openingstijden, juwelier hoogezand hooge meeren, juwelier gorecht hoogezand, juwelier swart hoogezand, lucardi hoogezand
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fokko Juweliers Fokko Juweliers 1 km Bestelling 21 november gedaan, het is nu 19 december nog steeds niks binnen. Ze hebb...
Recensies
Veel reviews en bijna allemaal positief. Een nette zaak dus.
Horloge weer super gerepareerd. Bijna onzichtbaar :-
Mooie winkel met vriendelijke bediening
Goede service, prima geholpen, goede prijs / kwaliteit. Ook voor reparaties aan te bevelen.
Vriendelijke ontvangt en goede informatie
Prima juwelier.Hier hebben wij vaak horloges ringen armbanden etc.gekocht.Prima service. Vriendelijk en deskundig personeel.En de after service als er iets kapot gaat is ook prima te noemen.De zich goedkoop noemende juwelier op de Hooge Meeren verkoopt vaak rommel in ieder geval slechte kwaliteit. Dus beter is het bij Juwelier Meijer sieraden etc. te kopen. Aanrader!
Prima zaak en vakkundig personeel. Juweliers in Winschoten op maandag allemaal dicht en deze zaak ging om 13:00 uur open. Mocht ik weer iets willen, dan staat deze zaak voor mij bovenaan en ga ik zonder teleurstellingen naar huis.
Altijd goede ervaringen en al lang klant maar vorig jaar een wit gouden ring met een diamantje gekregen. Ze hebben de ring haast uit model geveild omdat hij te scherp was. meneer Meijer zoekt nu een oplossing!!
Voor onze dochter gaatjes laten zetten in de oren. Prima service. Vriendelijke verkoper die dit al jaren deed. Prijs is ook goed. Kost 15euro incl. 'zweer' knopjes. Degelijk bedrijf.
Uiteindelijk is alles alsnog netjes opgelost. Door de eigenaar. Super geregeld. Carolien.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid