facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Leusink van Veen

Juwelier Leusink van Veen

Info

Voor juweliersartikelen is juwelier Leusink-van Veen al decennia lang een begrip op de Noord-Veluwe.
Bezoek onze website: http://www.leusinkvanveen.nl/

Geschiedenis

*Onze Collectie*
Raymond Weil, Bouchard,Certina, Jacob Jensen, Pulsar, Seiko, Prisma, Tommy Hilfiger, Hugo Boss,
Esprit,Kenneth Cole, Hirsch horlogebanden.
Diamonde, Jeunesse, R&C, Edel Design, Spring, Zinzi, Aller Spanninga, Flamingo, Diamonfire
Monzario, Fope Twin, My iMenso, Swarovski.

Onze taak

In ’t kort zeggen we vaak: “wij bedienen het hele gezin…”.

Producten

Sieraden,horloges, klokken en geschenkartikelen.

Adres: dorpsstraat 39, 8071 bx Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0341-252171
ln.neevnavknisuel@ofni
Stad: Nunspeet
Route: dorpsstraat 39
Postcode: 8071 bx


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 17:45
Dinsdag: 09:15 - 17:45
Woensdag: 09:15 - 17:45
Donderdag: 09:15 - 17:45
Vrijdag: 09:15 - 20:45
Zaterdag: 09:00 - 16:45


op zoek naar gerelateerd: juwelier leusink van veen nunspeet openingstijden, kaptijn juwelier, juwelier nunspeet, kaptijn juweliers nunspeet, sieraden nunspeet, horloges nunspeet, juwelier doornspijk
Recensies
Al 50 jaar mijn juwelier in Nunspeet !! met heel veel waardevolle momenten, en altijd naar volle tevredenheid.
ik ben zeer ontevreden over afhandeling ring verkleinen de goude ring is daar alreeds 38 dagen zou dit keer komende zaterdag klaar zijn, dit heb nog nergens meegemaakt, waar is de goede juwelier van toen gebleven ??
Wat je van een juwelier verwacht. Groot assortiment voor de grote en de kleine portemonnee. Vriendelijk personeel die de tijd voor je neemt.
Horloge gebracht voor het vervangen van de batterij. Bij het ophalen bleek de factuur bijna verdubbeld te zijn door iets wat, volgens Leusink-van Veen, vervangen diende te worden. Zonder overleg. Doen ze ook nog alsof dit normaal is, dus wees gewaarschuwd. Na een eerdere slechte ervaring voel ik me genoodzaakt deze review te schrijven. We gaan voortaan wel elders!
Ik heb mijn horloge hier laten repareren en het heeft meteen een onderhoudsbeurt gehad. horloge loopt weer prima en de kast en band en glas waren ook netjes gepolijst. het zag er weer keurig uit en dat voor een zeer aanvaardbare prijs.
Geweldige winkel, werd goed geholpen door een hele leuke jonge dame :, en ze heeft het nog prachtig mooi ingepakt ook
Zojuist onze trouwringen opgehaald. 2 prachtige ringen van het merk flamingo. Ik kom al jaren bij deze juwelier. Vorige week zelfs nog 3 paar oorbellen gekocht. Wordt altijd prettig geholpen en nu moet ik ineens betalen voor het polijsten van een trouwring. Destijds werd duidelijk aangegeven dat dit erbij inzat, dit staat overigens ook in het boekje wat bij de ringen hoort. Het is een stukje service om je klant tevreden te houden, Ik heb nu het bedrag niet betaald maar dit geeft wel een beetje een vervelende nasmaak. ‐-‐---‐---------------- 9 april 21 telefonisch contact gehad met eigenaar en dit incident prettig afgehandeld. Sterren aangepast van 3 naar 5 sterren. Dank meneer Leusink
Mijn Seiko horloge haperde af en toe helaas. Dit is door Juwelier Leusink opgepakt en zij hebben de service voor mij afgehandeld. Contact verliep prettig! Nieuwe horloges gaan hier zeker aangeschaft worden in de toekomst.
dat deze juwelier prachtige sieraden heeft, staat als een paal boven water. Maar naar binnen gaan durf ik niet, want de artikelen in de etalage zijn niet geprijsd. Dat is heel vervelend, want ik ga geen winkel in als ik geen idee heb over de kosten. Zou zeggen doe hier iets aan, want ik ben zeker niet de enige.
Goede service & vriendelijk personeel, top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid