facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Leguit

Info

Familie vakzaak sinds 1966. Grote en unieke collectie sieraden en horloges. Eigen goudsmid en uurwerkmaker in huis.

Geschiedenis

Wat vind je bij Juwelier Leguit.

* Unieke collectie die je niet standaard op elke hoek van de straat vindt.
Grote collectie goud/zilver/titanium/briljant sieraden.
Diverse merken horloges, standaard, uniek en kwaliteit met een goede service.

* Eigen atelier met meerdere vakmanschappen:
- goudsmid TILS voor al uw reparaties. Tevens ontwerpt en vervaardigen we sieraden in opdracht van de klant. Laat je oude sieraden omtoveren naar een nieuw sieraad!
- Uurwerkmaker ROB voor al uw restauraties van klokken en reparaties van horloges.
Bij ons vindt u kwaliteit, klantvriendelijkheid, duidelijke prijsafspraken, een eerlijk en goed advies.
Onze service staat hoog in ons vaandel!



"Vakmanschap, Passie, Verwondering, Oprechtheid.Dit zijn onze kern en merkwaarden die je overal in terug vindt of het nu in de winkel is, met klanten of op Social Media. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring in ons vak. Wij zijn bedreven en leveren alléén kwaliteit omdat wij achter onze producten en kennis willen staan. Dit verlangen wij ook van onze leveranciers, maar ook juist in de producten en diensten die wij leveren. Dit doen wij achter de werkbank als onze uurwerkmaker een klok weer op volle gang heeft, of een oud horloge weer in originele staat heeft gemaakt want hiervan gaat zijn hart sneller kloppen. Maar ook onze goudsmid als zij een mooi verhaal mag vertalen in een prachtig sieraad. Elk sieraad vertelt zijn eigen verhaal."
Adres: Hoefje 9a, 1733 AB Nieuwe Niedorp
Telefoonnummer: 0226411225
Stad: Nieuwe-Niedorp
Route: Hoefje 9a
Postcode: 1733 AB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wood it is Wood it is 662 meter Groothandel in bijzondere houten mode accessoires en andere natuurlijke producten.
Recensies
Afgelopen vrijdag mijn hanger mogen ophalen. Tilly heeft hem ontworpen en gemaakt van de trouwringen van mijn inmiddels overleden ouders. Een prachtige hanger met een hoge emotionele waarde. Super bedankt Tilly!
Een juwelierszaak zoals je ze vandaag de dag niet meer veel ziet. Een oprechte, integere en klantvriendelijke zaak! Horloge gekocht als kerstcadeau voor mijn vriend. Voor mij besteld bij de groothandel in Frankrijk en naar mij verzonden. Terwijl PostNL zijn spoedzending niet na kon komen tijdens de feestdagen, zorgden zij er persoonlijk voor dat ik het horloge, prachtig ingepakt, toch nog op tijd had. Tilly heeft dubbel en dwars gecompenseerd voor de onkunde en nalatigheid van PostNL. Nogmaals hartelijk dank Tilly en Rob! Ik hoop ooit eens jullie prachtige juwelierszaak persoonlijk te mogen bezoeken.
Behulpzame mensen die echt met je meedenken. Uitstekende service. Wij zijn blij met onze aankopen. Deze juwelier is een aanrader.
Super geregeld, 2 telefoontjes gepleegd en bij aankomst stond het cadeautje al gegraveerd klaar. Netjes ingepakt! Leuk knus pandje, veel unieke producten. Vriendelijke mensen.
Geweldig contact en zeer goed geholpen in de aanschaf van een horloge
Mooie winkel, goed personeel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid