facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Knoef - dé fashionjuwelier

Juwelier Knoef - dé fashionjuwelier

Info

Juwelier Knoef is momenteel bezig met zijn 4e generatie en bestaat al 140 jaar

Geschiedenis

Wat in 1878 begon als een winkeltje in goud, zilver en horlogerieën, is nu uitgegroeid tot dé fashionjuwelier van Hengelo en omstreken. En natuurlijk zijn wij daar best trots op.

Naast de verkoop van horloges en sieraden, met diamant, in goud of zilver, titaan of staal, verkopen wij uiteraard een ruime collectie trouwringen. Ook bent u bij ons op het juiste adres voor uw reparatie, taxatie en deskundig advies. Wij hebben een ruime collectie van actuele topmerken en zijn van diverse merken ook exclusief dealer.




"Door in te spelen op de laatste modetrends, heeft Juwelier Knoef steeds de meest actuele mode collectie van sieraden en horloges. Sieradenmerken als Ania Haie, Ti Sento, Buddha to Buddha, Rebel & Rose en Minioro zijn slechts enkele van onze topmerken. Voor elke leeftijdsgroep hebben wij een passend sieraad!Relatie- of trouwringen zijn zeer persoonlijk, kom gerust bij ons binnen, bekijk de diverse collecties en laat je door ons voorzien van een goed persoonlijk advies.Juwelier Knoef heeft een uitgebreide collectie van top fashion horlogemerken zoals; GC, Seiko, Bruno Söhnle, Cluse of Hugo Boss. Van diverse sieraad- en horlogemerken zijn wij ook exclusief dealer."
Adres:
Telefoonnummer: 0742912315
Stad: Hengelo



op zoek naar gerelateerd: Oorbellen Hengelo, Knoef Juwelier Facebook, Buddha to Buddha Hengelo, Horloges Hengelo, Juwelier Enschede, Kwekkeboom Hengelo, Van Buuren Hengelo, Juwelier Rijssen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juwelier Jonge Poerink Juwelier Jonge Poerink 67 meter Waardeloze service. Ik begrijp, dat klanten om de beurt worden geholpen, maar geen oo...
RH Watches RH Watches 3 km Top bedrijf!!
Juwelier edelsmid Bilan Juwelier edelsmid Bilan 3 km Onvriendelijk personeel, alles moet snel gebeuren. De sieraden zien er ook uit alsof ...
Recensies
De service hier is echt top! Mijn armbandjes gingen een paar keer kapot en ik had er geen vertrouwen meer in. Maar ze hebben het geweldig weten op te lossen, het is gemaakt en ik ben er super blij mee! Echt een geweldige service.
Aanrader deze winkel. Aardig personeel dat zeer behulpzaam was en tijdig contact opnam over de mogelijkheden. Denken goed mee met de klant.
Nette service, prima geholpen
Moest het bandje en batterijtje van mijn horloge vervangen waar ik aan gehecht was. Het brengt de zaak geen omzet maar ze hebben me supervriendelijk behandeld. Nogmaals dank.
ZEER SLECHTE BEHANDELING...!!! Mijn partner had een collier gebracht om de sluiting te laten repareren...toen zij de halsketting kwam ophalen, bleek die niet meer te passen, men had de ketting een stuk ingekort en het goud dus eigenlijk ontvreemd...toen we verhaal kwamen halen werden we als leugenaars weggezet....bij deze zaak moet je NIET IETS KOPEN OF IETS LATEN REPAREREN....
Horlogebandje laten maken, zonder kosten gerepareerd terwijl het horloge niet eens bij hun was gekocht. Zeer goede service!
Al 3 weken aan het wachten op een as sieraad! Na 1 week naar de winkel om te vragen of ze er al meer van weten omdat ik niets hoor. Ik krijg te horen we zijn er nog mee bezig..... Vervolgens 2 weken later nog niets. Leverancier van het sieraad gebeld en die hebben helemaal geen bestelling ontvangen. Knoef weer gebeld en die geven aan ja we zijn er nog mee bezig, vervolgens krijg ik iemand anders aan de lijn en die zegt , tja dan zal er in de mail wel iets verkeerd zijn gegaan. Daar moest ik het mee doen. Ontzettend slechte service.
Mooie juwelier perfecte service vriendelijk personeel, veel keuze
Elke dag als ik uit me osso ga is straight money blowen
wat staat hier juwelier knoefff
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid