facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Jan ten Hoor Winschoten

Juwelier Jan ten Hoor Winschoten

Info

De Juwelier van het Noorden.

Verbondenheid is een thema van alle tijden. Met sieraden geef je elkaar een teken van genegenheid, liefde of trouw.

Geschiedenis

De Juwelier van het Noorden.

Verbondenheid is een thema van alle tijden. Met sieraden geef je elkaar een teken van genegenheid, liefde of trouw. Een mensenleven kent veel mijlpalen die extra glans krijgen met een sieraad:

een warm welkom voor een nieuwe wereldburger,
de beloning voor een bijzondere prestatie,
een belofte van trouw,...
de herinnering aan een geliefde
of "zomaar" om het goede leven te vieren!
Juwelier Jan ten Hoor biedt u het ambachtelijk vakmanschap om die onderlinge banden te smeden. Zilver, goud en andere edelmetalen zijn de grondstoffen voor ons rijkgeschakeerd assortiment aan juwelen. Elegant of modern, tijdloos of praktisch, maar altijd betaalbaar! Vanuit 6 vestigingen staan wij dagelijks voor u klaar. Voor deskundig advies, vakkundig reparatiewerk of een vrijblijvende kennismaking. Kijk op de site alvast in onze vestigingen, laat u informeren over ons winkelassortiment of maak nader kennis met ons bedrijf.

Graag tot ziens!

Adres: Langestraat 57, 9671PC Winschoten
Telefoonnummer: 0597412254
Stad: Winschoten
Route: Langestraat 57
Postcode: 9671PC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Juwelier Winschoten, Jan ten Hoor Juwelier, Jan ten Hoor Hoogeveen, Jan ten Hoor Assen, Kempkes Winschoten, Lucardi Winschoten, Juwelier Stadskanaal, Juwelier Assen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juwelier Kempkes Optiek Winschoten Juwelier Kempkes Optiek Winschoten 270 meter Super service in deze winkel en ze hebben mooie kettingen van Rabinovich te koop!!
Lonet Edelsmid Lonet Edelsmid 346 meter Persoonlijke aandacht, neemt de tijd. Ringen werden volgens afspraak geleverd. Vakvro...
Recensies
Mijn horlogeband was na korte tijd al erg versleten. De leverancier wilde geen nieuw bandje vergoeden. Vandaag zonder kosten mijn horloge opgehaald met een nieuw bandje: wat een service!!
Wij hebben hier onze trouwringen gekocht. Uitstekende service en er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen. We zijn zeer tevrede en komen hier zeker nog eens terug. Nogmaals bedankt.
Top service gekregen, ondanks dat het Seiko horloge er niet was gekocht. Leuk gesprek gehad en nog even bijgepraat over de Seiko horloges ze hebben een schitterende limited edition Astron op voorraad.
Doordat mijn pink behoorlijk was opgezwollen moest ik mijn pinkring laten doorzagen. De reparatie was risicovol doordat het wapen zou kunnen knappen door de verhitting. Het is goed gegaan & de ring is als nieuw! De rekening was slechts 40 euro! Echt top. Zeker als je dit vergelijkt met Schaap en Citroen, waar het verkleinen van een soortgelijke ring van mijn dochter 150 euro was!
Mijn Gshock gebracht om een batterij te vervangen. Geen probleem zeiden ze en 10,- betaald. 4 keer terug geweest, omdat de tijd niet meer te verzetten was, omdat de knoppen het niet meer deden. Ja ja vervelend.. Ze wisten het ook niet meer. Toen maar naar een casiospecialist gegaan in Groningen. binnenwerk vernield. Horloge is opgestuurd naar Casio zelf, maar 40,- lichter. Ga hier nooit meer heen.
Wordt hier altijd keurig geholpen. Vakkundig, kwaliteit en prima service. Ohja; het is niet alleen maar goud wat er blinkt. Ze werken met nog veel meer mooie materialen. Dus wil je jezelf of je lover verwennen met iets moois; meld je bij de man met de snor en de ontzéttende wenkbrauwen
Duidelijke taal en reparatie top goed
Op dringerig, mijn vrouw komt voor een horloge batterij en de medewerker wil een ketting verkopen van meer dan 200 euro. Hij was behoorlijk aan het opdringen. Toen mijn vrouw de medewerker duidelijk maakte geen belangstelling te hebben, wilde meneer weten wat zijn met haar vakantie geld deed. Mijn vrouw heeft zich zeer onprettig gevoeld en was blij de winkel uit te zijn. Zij komt nooit meer deze winkel binnen.
Met onze beschrijving en budget waren we binnen een half uur geslaagd voor onze trouwringen. Super klantvriendelijk en dachten goed mee.
Helaas gaan zij er deze zomer mee stoppen. Ik kom hier graag! Stijlvolle en goedgeprijsde producten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid