facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Jan ten Hoor Hoogeveen

Juwelier Jan ten Hoor Hoogeveen

Info

De Juwelier van het Noorden

Geschiedenis

Verbondenheid is een thema van alle tijden. Met sieraden geef je elkaar een teken van genegenheid, liefde of trouw. Een mensenleven kent veel mijlpalen die extra glans krijgen met een sieraad:

een warm welkom voor een nieuwe wereldburger, de beloning voor een bijzondere prestatie,een belofte van trouw, de herinnering aan een geliefde of "zomaar" om het goede leven te vieren!

Juwelier Jan ten Hoor biedt u het ambachtelijk vakmanschap om die onderlinge banden te smeden. Zilver, goud en andere edelmetalen zijn de grondstoffen voor ons rijkgeschakeerd assortiment aan juwelen. Elegant of modern, tijdloos of praktisch, maar altijd betaalbaar!

Vanuit vier vestigingen (Hoogeveen, Assen, Winschoten en Emmen) staan wij dagelijks voor u klaar. Voor deskundig advies, vakkundig reparatiewerk of een vrijblijvende kennismaking.

Kijk op de site alvast in onze vestigingen, laat u informeren over ons winkelassortiment of maak nader kennis met ons bedrijf.

Graag tot ziens!

Adres: Hoofdstraat 231, 7902EJ Hoogeveen
Telefoonnummer: 0528-277717
ln.roohnetnaj@neevegooh
Stad: Hoogeveen
Route: Hoofdstraat 231
Postcode: 7902EJ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: juwelier hoogeveen, lucardi hoogeveen, jan ten hoor winschoten, jan ten hoor assen, groeneveld hoogeveen, jan ten hoor emmen, jan ten hoor meppel, jan ten hoor roden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juwelier Groeneveld Juwelier Groeneveld 110 meter Met veel medewerking van Matthieu heb ik vanuit Spanje een prachtige ring kunnen best...
Juweliershuis Loman Juweliershuis Loman 493 meter Was in het verleden uitermate tevreden over Loman. Heb inmiddels mijn mening bijgeste...
Recensies
Zeer nette winkel en enthousiast voor horloges. Oud of nieuw hier is het passie. Mooie collectie om uit te kiezen. Goeie merken. Bulova is echt om van te genieten. Maar toch weer voor een seiko automaat gekozen.
Compliment voor Juwelier ten Hoor Hoogeveen Mijn vrouw 85 jaar jong,heeft een EBEL horloge waarvan de band te strak zit. Bij ten Hoor in Hoogeveen heeft Mw. Robin,Heel veel moeite gedaan om een extra schakel te verkrijgen. Jammer er zijn nog wel schakels van de huidige collectie.Echter dit EBEL horloge is ruim 30 jaar jong.Hiervoor is geen schakel meer bij de importeur. En waarom dan toch een lovende waardering. Mw Robin van ten Hoor heeft Alle mogelijke kanalen doorzocht om een passende schakel van de juiste kleur te bekomen. Echter Niet meer leverbaar En daarom deze lovende referentie. Robin, via de telefoon al mijn dank doorgegeven en nu een lovende. Schouderklopje. Hartelijk dank. familie Els en Bertus Keen. Coevorden juli 2023.
Fijne zaak en prettig geholpen! Bedrijfsleider met humor en verstand van zaken! Prachtig horloge met gravure gekocht en zeer tevreden over!
Geweldige winkel met zeer vriendelijk personeel. Denken goed mee en nemen echt de tijd voor je. Komen zeker terug!
Vandaag bij Jan ten hoor geweest in Assen Vanderveen warenhuis even een batterijtje vervangen en schakeltje eruit voor het horloge van mijn zijn zeer correct en snel geholpen, wij zijn er blij mee :
Goede service. Aangegeven waar ik naar op zoek was en ben er geslaagd.
Horloge nieuwe batterij plaatsen. Goed geholpen. Ga zeker terug.
Vrijdag super geholpen door Ryan. Goed advies en goed geslaagd. Hij heeft zelfs mijn aankoop zaterdag om 20:00 uur nog thuis bezorgd. Ik was blij verrast van de vriendelijke gedrevenheid. Dit was meer service dan wat je verwacht.
Ketting laten repareren, voor een glimlach topservice
Deze juwelier heeft een hele fijne service en doet alles om je te helpen. Zelfs met spoed bestelling doen ze alles om je te helpen. Top service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid