facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Hoogvliet

Juwelier Hoogvliet

Info

Juwelier Hoogvliet
Voorstaat 37
3231BE Brielle
0181 413461

Geschiedenis

Geschiedenis
Het bedrijf Juwelier Hoogvliet is al sinds 1840 gevestigd in Brielle en is al die tijd in handen gebleven van de familie Hoogvliet. Wat hoog in het vaandel stond bij al deze generaties, en zo ook nog steeds staat sinds de 5e generatie het vaandel heeft overgenomen, zijn kwaliteit, behulpzaamheid en eerlijkheid. Juwelier Hoogvliet is een bedrijf waar je bijvoorbeeld voor een geboorte terecht kunt om deze fantastische gebeurtenis een tastbare herinnering te geven in de vorm van een geboortelepel voor het geboren kind, of juist een prachtig kado voor de moeder om haar te laten zien dat ze een fantastisch klus heeft geklaard. Brielle is een stadje omgeven door water dus de watersport is voor ons zeer belangrijk, daarom bestaat onze collectie uurwerken voor een groot deel uit sportieve uurwerken die goed te gebruiken zijn in en om water. Maar ook klassieke uurwerken automatisch of quartz aangedreven kunt u bij ons vinden. Sieraden zijn in vele materialen en vormgevingen te vinden, van gewoon geel goud tot staal met briljant.Maar ook een zilveren sieraad, groot of klein. Er is voor ieder wat wils. Het interieur van de winkel geeft u een gevoel van warmte en vertrouwen en zo ook de mensen die u helpen om een product te vinden waar u een goed gevoel bij heeft en wat u en uw levensstyle past.



"Het bedrijf Juwelier Hoogvliet is al sinds 1840 gevestigd in Brielle en is al die tijd in handen gebleven van de familie Hoogvliet 5 generaties. Wat hoog in het vaandel stond bij al deze generaties, zijn kwaliteit, behulpzaamheid en eerlijkheid. Juwelier Hoogvliet is een bedrijf waar je bijvoorbeeld voor een geboorte terecht kunt,maar ook voor het trouwen. .Ook Jacob Jensen horloges blijven met hun strakke en tijdloze uiterlijk ook altijd deel uitmaken van de collectie.Sieraden zijn in vele materialen en vormgevingen te vinden, van geel goud tot staal met briljant. Maar ook een zilveren sieraad, groot of klein.Groet, Saskia Hoogvliet"
Adres: Voorstraat 37, 3231 BE Brielle
Telefoonnummer: 0181413461
Stad: Brielle
Route: Voorstraat 37
Postcode: 3231 BE


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BLISS Jewels & Trends Brielle BLISS Jewels & Trends Brielle 160 meter BLISS Brielle is een trendshop met voornamelijk luxe sieraden.
Recensies
Mooie zaak, wordt hier heel vakkundig geholpen.
Servicegericht, vriendelijk en deskundig
Hele fijne winkel waar je goed en eerlijk wordt geholpen.
Helaas nooit hier een horloge gekocht, wel heb ik een batterij laten vervangen wat perfect ging. De ondernemer die hier werkt heeft veel kunde van het vak en de service is subliem.
Erg goed geholpen zeer tevreden erover
Batterij vervangen van horloge kon gewoon op wachten super service
Vriendelijk en met veel geduld geholpen
Altijd vriendelijk en super goede service!
Fijne juwelier met een uitstekende service. Kleinere maar ronduit mooie collectie. Mensen met liefde voor en kennis van het vak.
Super fijne juwelier met verstand van zaken. Heel vriendelijk geholpen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Juwelier Hoogvliet met het openbaar vervoer


Brielle, Gemeentehuis 220 meter
192
Brielle, Scharloo 230 meter
192
Brielle, Prinsenkwartier 330 meter
192

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid