facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Haesen

Juwelier Haesen

Info

In de eigentijdse juwelierszaak Haesen vindt u prachtige sieraden voor jong en oud. Een sieraad voor elke herinnering.

Geschiedenis

In de eigentijdse juwelierszaak Haesen vindt u prachtige sieraden voor jong en oud. U kunt bij ons terecht voor sieraden en horloges voor een leuk feestje of dagelijks gebruik, maar ook voor betekenisvolle sieraden voor speciale momenten. Van de geboorte en communie tot het huwelijk en bij overlijden, wij bieden sieraden voor alle bijzondere, gedenkwaardige momenten in het leven. Een sieraad voor elke herinnering.



"Eigentijdse juwelierszaak in het hart van Valkenburg. Gespecialiseerd in trouwringen, horloges, maatwerk en gedenksieraden. #creatingmemories"
Adres: Passage 9a, 6301DW Valkenburg, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 043-6012230
Stad: Valkenburg
Route: Passage 9a
Postcode: 6301DW


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Lucardi Valkenburg, Juwelier Haesen passage Valkenburg, Juwelier Zuid Limburg, Juwelier Maastricht, Juwelier Gulpen, Trouwringen Valkenburg, Juwelier Heerlen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Edelsmid Jan van den Bragt Edelsmid Jan van den Bragt 1 km Goede en eerlijke prijs voor goud, en vriendelijke eigenaar.
Recensies
Deze juwelier had als enige nog de Limited Edition Starlight SRPC01J1 die ik zocht, toen ik hem zag meteen besteld en werd binnen twee werkdagen al geleverd. Super service!
Telefonisch contact gehad met monique , betreffende vervangen van batterij in twee verschillende horloges, heeft goede kennis hier over,en noemde prijzen en merknaam batterij. Ik ga ze een dezer dagen laten vervangen. Mvg peter voncken. Vandaag tweede horloge opgehaald,tijd en datum goed ingesteld.
Voor een nieuw leren horlogebandje zeer vlot en deskundig geholpen. Prima qualiteit voor een redelihke prijs.
Ik werd door mijn man verrast tijdens een weekje Valkenburg met een prachtige ring die hij bij jullie gezien had. Hij nam me mee naar jullie winkel en vanaf het moment van binnenkomst tot vertrek werden we ontzettend goed en hartelijk geholpen. We werden goed geadviseerd maar de keuze werd verder volledig vrij gelaten, niet opdringerig of perse iets willen verkopen. Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen, we konden rustig alles bekijken en er over denken. De ring die we uiteindelijk kozen, was niet standaard in mijn maat te krijgen vanwege mijn smalle vingers. Dit is altijd een terugkomend probleem maar bij jullie niet; de ring kleiner maken was geen optie vanwege de zetting, maar hij kon speciaal voor mij gemaakt worden in een kleine maat. Enkele weken later was hij er, vanwege de afstand boden jullie aan om hem kosteloos op te sturen. Wíj besloten n.a.v. onze eerdere positieve ervaring naar jullie toe te rijden om hem persoonlijk op te halen, wederom heel prettig geholpen. Vandaag het bij de ring behorende collier met hanger ontvangen, ook die is weer prachtig en maakt het helemaal af. Jullie leveren niet alleen top kwaliteit maar ook een heel fijne, persoonlijke service. Ik zou jullie zeker aanraden!
Super goede service! Werken met absolute aandacht voor hun klanten en dit is terug te merken in hun service en afwikkeling. Daarnaast hebben ze nu ook buddha to buddha en nog veel meer andere gave merken. Absolute aanrader!!
Luisteren naar je wensen, meedenken waar nodig en creativiteit inzetten bij uitvoering van je persoonlijke wensen. Ik zou eenieder Juwelier Haesen aanraden. Professioneel én persoonlijk: creating memories.
1e en laatste keer voor mij. Jammer dat de service nog geeneens echt service te noemen is. Ik ga een juwelier bezoeken die mijn geld wel waard is.
Zeer goede service. Een betrouwbare uitstekende juwelier .
Fijne service, wij zijn weer bij de tijd!
Perfecte en vriendelijke bediening. Mooie collectie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid