facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Goudsmid Ooms

Juwelier Goudsmid Ooms

Info

De Juwelier & Goudsmid van Halsteren en omstreken!
www.juwelierooms.nl

TIP bekijk onze foto's , De moeite waard !

Geschiedenis

Op deze pagina's zullen wij onszelf voorstellen, en presenteren wij u ons assortiment. Zo kunt u, waar u ook bent, op uw gemak bekijken welke mooie merken wij u in onze winkel te bieden hebben.

In 1993 zijn we kleinschalig (aan huis) begonnen met het vervaardigen, repareren en verkopen van sieraden.

Na de eerste succesvolle jaren hebben we in 1997 ons winkelpand in Halsteren betrokken en konden wij onze uitbreidende collecties een meer professionele uitstraling geven. Inmiddels is Juwelier Goudsmid Ooms uitgegroeid tot een veelzijdige en creatieve juwelierszaak met een eigen atelier (goudsmederij).

Op onze website vindt u horloges van Boccia, Seiko, Pulsar, Danish Design ,
Kenneth cole en Esprit en sieraden van onder meer Boccia, Zinzi, Rabinovich, Mi Moneda, briljant , X by Trollbeads. Bovendien zijn wij de grootste regionale dealer van de bedels van Pandora, waarvan wij inmiddels ook de ringen en oorsieraden in het assortiment opgenomen hebben.

Daarnaast ontwerpt en vervaardigt Juwelier Goudsmid Ooms unieke sieraden, afgestemd op uw persoonlijke wens. Een perfecte mogelijkheid om een door uzelf aangedragen idee op deskundige manier te laten uitvoeren!

Denk tenslotte ook eens aan uw oud goud en oud zilver.

Juwelier Goudsmid Ooms staat bekend om de hoge inruilprijs, waarna u met de ontvangen waardebon een keuze kunt maken uit het letterlijke schitterende assortiment. Vanzelfsprekend kunt u ook een geldelijke vergoeding ontvangen voor uw oud goud en/of zilver.

Veel plezier op onze website en we hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze winkel.



"Ruime Juwelierswinkel & Goudsmid eigen atelier waarvan het gehele team u graag persoonlijk ontvangt met kennis en ervaring op het gebied van diamant, sieraden , sieraden vermaken , herinnering sieraden voor as en of vingerafdruk, trouwringen en horloges. Tevens kunt u bij ons terecht met oudgoud voor een contante uitbetaling of tegoedbon voor ons prachtige assortiment."
Adres: Dorpsstraat 136, 4661 HT Halsteren
Telefoonnummer: 0164-630132
Stad: Halsteren
Route: Dorpsstraat 136
Postcode: 4661 HT



op zoek naar gerelateerd: Juwelier Ooms Facebook, Sieraden winkel Bergen op Zoom, Hippe juwelier, Broekhuizen Juwelier Steenbergen
Recensies
Ze weten persoonlijke wensen goed te vertalen naar onze trouwringen. We zijn heel vriendelijk, persoonlijk en kundig geholpen. Zeker een aanrader!
Goed geholpen door het personeel! Eind resultaat is boven verwachting! Tussendoor update’s gehad met foto’s hoe het is geworden. Top goudsmid zeker een aanrader!
We werden heel hartelijk ontvangen, duidelijke uitleg en er werd alle tijd voor ons genomen om trouwringen uit te kiezen. Niets was onmogelijk, zelfs de tijdstermijn werd ruimschoots gehaald. Heel erg blij met onze trouwringen door de goudsmit zelf geproduceerd. In 1 woord Vakwerk! Super bedankt.
Zijn hier wezen kijken om zegelringen te laten maken tegen een redelijke prijs, met een ontwerp van één van mijn zoons. En omdat deze juwelier het wel wilde proberen en het aan durfde gingen we eens langs. Kan je vertellen dat we heel wat juweliers langs zijn geweest en gebeld hebben. Maar wilden, konden of deden het niet. Na een paar keer langs te zijn geweest om wat proef afdrukken te bekijken onder het genot van een bakje koffie kwamen we tot een besluit. En Ooms ging hij met zijn lezer aan de slag. De ring zijn niet geheel geworden wat ik verwacht had. Mijn zoons daar in tegen vonden het resultaat wat zij er van verwacht hadden. dus hebben we ze gekocht. Weten zeker dat we bij deze juwelier nog wel eens terug zullen komen. Erg vriendelijke mensen die zich aan zijn afspraken houden.
Vakmanschap is meesterschap. Prettige winkel met deskundig en vriendelijk personeel.
super fijne winkel vriendelijk net personeel... zeer gewaardeerd en aanrader voor iedereen
Zeer tevreden! Met uitzoeken van trouwringen is er een enorme hoeveelheid keuze. Er is een hoop mogelijk en ook voor een kritisch persoon zoals ik, is er genoeg moois. Ze helpen goed/deskundig, nemen de tijd voor je en denken met je mee. Een aanrader dus!
Vriendelijk personeel, er wordt alle tijd genomen om te helpen. Alles wat wij bedachten voor onze trouw ringen was mogelijk! We zijn erg blij met het eindresultaat.
Wat een ongastvrije manier ben ik vandaag geholpen. Ik kom binnen, mevrouw zegt, kan ik je helpen? Ik zeg ja ik zoek een bijpassende armband bij de horloge die we voor onze oudste zoon ergens anders hebben gekocht. 18 wordt hij, en heeft zelf uitgezocht via internet dus wat doe je dan! Maar goed, de jongste wil een armband kopen die erbij staat. Ik wil de foto laten zien wat ik bedoel, maar ging niet snel, en ik voelde al irritatie bij de vrouw. Ze zegt gelijk nee die hebben we niet, dat zijn vrouwenarmbanden die we hebben. Ik vraag of ze iets soortgelijkt hebben, maar ze zegt gelijk bij een exemplaar... die past er niet bij, en als je die wilt hebben moet je die op die site kopen waar je de horloge hebt gekocht! Nou zeg, lekker vriendelijk!!! Niet eens goed luisteren, en zeer onvriendelijk geholpen...ik kom hier nooit meer!!
Na een zoektocht naar een bijzondere trouwring zijn wij via een trouwbeurs beland bij Juwelier Ooms, de sfeer was gezellig en door ervaringen van de verkoopster kon zij met onze wensen van bijzonder, apart, mooi en persoonlijk ons de juiste ring aanwijzen. Wij konden de ringen op onze wensen laten aanpassen en zijn nu in het bezit van een zeer mooi en zeer uniek staaltje vakmanschap. De ringen maken het geheel helemaal af en stralen uit hoe wij zijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid