facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Goudsmid Hendriksen

Juwelier Goudsmid Hendriksen

Info

Goud, Zilver, Diamant, Sieraden, Juwelen, Horloges, Trends, Goudsmid, Reparatieatelier, Trouwringen, Beads, As-gedenksieraden ,Kindercouvert

Adres: Frederik van de Paltshof 42, 3911 KK Rhenen
Telefoonnummer: 0317616401
Stad: Rhenen
Route: Frederik van de Paltshof 42
Postcode: 3911 KK



op zoek naar gerelateerd: Horloges uitverkoop Juwelier, Juweliers in Veenendaal, Juwelier Culemborg gaatjes schieten
Recensies
Zeer vriendelijke en zakenkundige medewerkers. Mooie, diverse collectie.
In november 2021 nieuwe trouwringen gekocht voor 1700 euro. De maat van de ringen zijn opgenomen door een medewerker. Bij ophalen zat de ring erg los om de vinger maar dit moest wennen. Vanwege Corona en omdat we er speciaal voor naar Rhenen moesten zijn we in mei 2022 teruggegaan en de ring kan kleiner gemaakt worden maar omdat we te lang gewacht hebben mogen we dit zelf betalen. Hendriksen kan niet meer terugzien welke maat hij besteld heeft. Ik vind dit een service van lik mijn vestje. Dit was gelijk de laatste keer dat we hier iets gekocht hebben. Ik had liever een positieve ervaring gepost maar helaas.
Geen fijne zaak, ongeïnteresseerde verkoopster. Kwam niet met suggesties.
Zeer vriendelijk, behulpzaam en service gericht personeel! Mooie overzichtelijke winkel. Een paar keer per jaar hebben ze leuke aanbiedingen. En wil je iets wat ze op dat moment niet hebben/verkopen, dan doen ze hun uiterste best om je hier toch mee te helpen. Vaak met succes!
Oud zeer, goed geholpen!!!!!!!
Had horloge daar niet gekocht , maar er moesten wat schakels tussenuit, schandalig duur15 euro voor 4 minuteñ werk. Was altijd een goede service, nu dus niet meer.
Een mooie winkel in Rhenen. Vriendelijk behulpzaam personeel en een aardige eigenaar! Een goed assortiment en kan niet heb ik daar nog nooit gehoord. Super blij met deze juwelier in ons mooie Rhenen!
Echt een top winkel goeie service heel aardig personeel klantvriendelijk en mooie producten
Helpen professioneel en vriendelijk. Nemen de tijd en hebben de kunde, ook per mail vlot en duidelijk respons
5 sterren zeker verdiend! Online wat artikelen besteld, hele goede service! Toppie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid