facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Ed Ydo

Juwelier Ed Ydo

Info

Juwelier Ed Ydo is al 30 jaar een begrip in Langedijk e.o.
U kunt terecht voor horloges, sieraden, as sieraden, reparaties en eigen ontwerp.



"Juwelier Ed Ydo is te vinden in Noord Scharwoude. De juwelier van Langedijk en omstreken bestaat uit een gezellig team wat garant staat voor top kwaliteit, een geweldige collectie sieraden en horloges én goede service.Ed Ijdo is Meester Goudsmid & Horlogemaker Sinds 1983. Boven de winkel bevindt zich het reparatie atelier waar reparaties aan gouden en zilveren sieraden, maar ook horloges uitgevoerd worden. Behalve repareren maakt Ed ook nieuw werk. Zo creëert hij in samenspraak met zijn klant nieuwe sieraden, geheel naar idee van de klant. Ook het vermaken van sieraden of verwerken van as van een overledene in een sieraad behoort tot de mogelijkheden."
Adres: Dorpsstraat 598, 1723HJ Noord-Scharwoude
Telefoonnummer: 0226-317606
Stad: Noord-Scharwoude
Route: Dorpsstraat 598
Postcode: 1723HJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yvon's bodyfashion Yvon's bodyfashion 212 meter Prachtige lingerie, gezellige dames die je vakkundig helpen. Echt, hier moet je zeker...
Proud Wo-men Proud Wo-men 218 meter Ja super echt een aanrader en niet te vergeten lekkere koffie
Goudsmederij Witte Goudsmederij Witte 404 meter Origineel handgemaakte sieraden
De Broekenzolder De Broekenzolder 531 meter Leuke dame ,die mooie broeken verkoopt voor een nette prijs! Geeft goede service en d...
Dierenspeciaalzaak Casper Dierenspeciaalzaak Casper 535 meter Uitstekend geholpen, kunnen kopen wat we wilde, altijd vriendelijk daar.
KoolMade KoolMade 613 meter
Saroparts Saroparts 1 km Van de week stofzuigerzakken besteld voor mijn Makita bouw stofzuiger. Zakken waren o...
Recensies
Goede sfeer, prima service en goed werk!
Heerlijke winkel. Je wordt hier altijd vriendelijk en goed te woord gestaan.
Goede kwaliteit.maar overal voor betalen. Sluiting van armketting was stuk.had ook halsketting van zelfde leverancier liet deze gelijk nakijken ook slechte sluiting.moest voor 2 kleine reparaties €20.= betalen met de kerst gekocht. Geen garantie of niets is toch jammer.
Goede juwelier met liefde voor hun vak
Top geholpen door het personeel , mooi assortiment sieraden , ringen etc. En zeer goede uitleg van wat er allemaal mogelijk is qua sieraden om as in te doen van een dierbaar familielid.
Al jaren hét adres voor de aankoop van onze sieraden en horloges. Perfecte service, lieve en behulpzame mensen!
Ed en Tiny,jullie verdienen een tien met een griffel. Van een oude kapotte zegelring van mijn overleden opa een werkelijk prachtige nieuwe zegelring gemaakt met de initialen van mijn beide dochters erin. Een prachtige ring met grote emotionele waarde! Super bedankt!!
Een gezellige winkel met leuk en kundig personeel en prachtige sieraden voor redelijke prijzen
Altijd goed en vriendelijk geholpen, al meer dan 30 jaar
Je moet maar eens na binnen gaan kan je zien wat ze allemaal hebben
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid