facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Dikland

Juwelier Dikland

Info

Wij verkopen sieraden, horloges, geboortecadeaus en tafelaccessoires in het midden- en luxere segment van gerenommeerde merken.



"Juwelier Arie de Koning heeft in 2017 juwelier Dikland in Joure overgenomen. In onze ruime winkel bieden wij een groot aanbod aan sieraden & horloges. Maar ook voor reparaties aan sieraden, horloges & klokken bent u bij ons aan het juiste adres.Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor het prikken van gaatjes in oren vanaf 6 jaar.Horloge batterijen vervangen wij in de meeste gevallen direct en dat al vanaf €8 per batterij."
Adres: Midstraat 43, 8501 AE Joure
Telefoonnummer: 0513 412730
Stad: Joure
Route: Midstraat 43
Postcode: 8501 AE



op zoek naar gerelateerd: Goudsmit Friesland, Horloges friesland, Sieraden goudsmid, Edelsmid online shop, Sieraden Friesland, Goudsmid Sneek, Gaatjes schieten Groningen, Ohm sieraden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Watze van der Wal Sieraden Watze van der Wal Sieraden 141 meter Exclusief en kundige vak mensen ..
The Pixie House The Pixie House 2 km The Pixie House is the place to find cute handmade decorations and jewelry. Browse th...
Recensies
Een zilveren bedeltje gekocht. Even solderen €9. Bij 4 andere juweliers gratis. U zei; Normaal rekenen we v€ 9 ,voor mij wilde U wel € 4,50 in rekening brengen. Voor een bij U gekocht bedeltje. Bij Versteegh in Sneek een kettinkje gekocht en daar heeft hij gratis voor mij 5 bedeltjes aan gesoldeerd.
Word slecht geholpen en die meneer was niet zo vriendelijk werd weggestuurd naar Urk omdat ie het hier niet had maar zei het op een niet echt aardige manier dus hier krijg je hem terug vriend ! Een dikke 1 ster rating voor jou ! Effe een reactie weer op de medewerker ik vind de tip zeker goed maar de manier van hoe iemand iets brengt en reageert naar mij terwijl ik iets wil kopen vond ik niet vriendelijk daarom heb ik hier een reactie neergezet doe dat niet zomaar
Slechte service en geen klant vriendelijkheid. Vervangen van een batterijtje moest ik een half uur op wachten dus heb hem weer meegenomen. Terwijl ze met 3 man in de winkel staan. 2 daarvan waren geen klanten aan het helpen dus lijkt me dat je dat direct wel even kan doen. Vorige eigenaar kwam ik veel liever. Dikke achteruitgang!
Fijne winkel wordt altijd geweldig geholpen.
Via het account van mijn man wil ik het volgende laten weten: Van één van mijn dure oorbellen werkte de sluiting niet meer. Ik bracht hem ter reparatie naar juwelier Arie de Koning en na een paar dagen kon ik hem ophalen. Toen ik wilde betalen zei de verkoopster dat dat niet hoefde. Ik was heel verbaasd en vroeg of ze dat meende. ‘Zéker’, zei ze ‘service van de zaak’. Zoooo fijn.
Zolang ik mij kan herinnerend ben ik al klant bij de vorige eigenaar. Dikland een prima zaak. Maar zins de overname is de service achter uit gegaan. Met mijn horloge inmiddels 6x terug geweest binnen anderhalf jaar. Hij is vaak lang weg voor reparatie. Contact over wanneer het horloge klaar is is te moeilijk. Na mijn laatste defect aan mijn horloge besloten om gewoon ergens anders een horloge te kopen.
Sinds de nieuwe eigenaar niks meer waard. 8 weken gewacht op een telefoontje over een ring nog niet terug gebeld dus zelf maar bellen word er na die tijd verteld dat de ring niet meer leverbaar is dit toen ook nog slecht behandeld mocht wel weer terug bellen voor de gezelligheid maar zo ga je vind ik niet op met klanten gewoon een kwestie van hopen dat t wel vergeten word en ze het geld kunnen houden nou nee ik heb mn geld met redelijk wat moeite eindelijk weer terug bedankt maar ik kom niet weer.
De klantvriendelijkheid vind ik zeer teleurstellend, Helaas is het niet meer de juwelier wat het was, voorheen kwam ik graag bij de vorige eigenaar dikland de service en klantvriendelijk was daar altijd top!
Eerlijk,vriendelijk en vakkundig geholpen.
Onze dochter van bijna zes wilde gaatjes in haar oren, maar we werden niet geholpen om dat ze te jong is. Geen goede ervaring dus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid