facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier De Haas

Juwelier De Haas
"Bij familiebedrijf Juwelier De Haas in Hoofddorp kun je sinds 1972 terecht voor stijlvolle sieraden en horloges. Juwelier De Haas is steeds vernieuwend, met behoud van het goede. Voor ieders smaak is er een waardevol en mooi sieraad of horloge te vinden. Van zeer vriendelijk geprijsd tot exclusief of op maat gemaakt.In het klassieke segment voeren we diverse gerenommeerde horloge merken als Seiko, Tissot, Certina en Citizen. Ook vind je bij ons diverse sieraden merken, zoals R&C en Beuning voor diamant en modische merken voor horloges en sieraden als Pandora, Tommy Hilfiger en Hugo Boss.Naast de verkoop van sieraden en horloges kun je bij Juwelier De Haas terecht voor de reparatie van horloges en sieraden."
Adres: Marktplein 262, 2132 CX Hoofddorp
Telefoonnummer: +31235614076
Stad: Hoofddorp
Route: Marktplein 262
Postcode: 2132 CX


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:45
Dinsdag: 09:30 - 17:45
Woensdag: 09:30 - 17:45
Donderdag: 09:30 - 17:45
Vrijdag: 09:30 - 20:45
Zaterdag: 09:30 - 16:45


op zoek naar gerelateerd: juwelier de haas gaatjes schieten, lucardi, juwelier nieuw vennep, gaatjes schieten hoofddorp, juwelier haas arnhem, lucardi hoofddorp, siebel juwelier, kool juwelier hoofddorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Icaelo jewellery Icaelo jewellery 2 km Heel vriendelijk, veel passie voor zijn werk. Topper.
By Mara By Mara 2 km Het was fantastisch en zeer relaxing, fijne omgeving, zeer aan te raden, was zelf hee...
Zatthu Jewelry Zatthu Jewelry 3 km Fashionable jewelry, handmade with love.... and perfection!
Lookielook Lookielook 3 km Lookielook is mijn hobby webpagina, waarop ik handgemaakte sieraden verkoop.
GienbyGien GienbyGien 4 km Vanmiddag een setje Angelwings mogen ontvangen, het is al een feestje om ze uit te pa...
Shining Stones Shining Stones 4 km Jewelry & accessoires for fashion lovers ! any Questions ? contact us at : ShiningSto...
Recensies
Ik heb mijn kettingkje hier ge bracht ter reparatie. Hij is vrijdag klaar dus ik heb werkelijk geen idee hoe het met de kwaliteit van deze winkel zit. IK ga er van uit dat de kwaliteit een stuk beter is dan die van deze recensie. Maar ja, dat krijg je ervan als je METEEN een review moet schrijven. Dan gaat ie nergens over..... Overigens wel vriendelijk personeel en men komt vakbekwaam over.
Kwam wat later in de zaak 17:40 uur, om een horloge te kopen bij de Haas, voor mijn vrouw. Die was jarig. Werdt goed ontvangen, ondanks dat het vrij laat was, in de middag. Mooie horloge gekocht. En werd goed geholpen. Een goede service, en vriendelijke mensen. Een aanrader waard.
Zojuist een oorbel gaatje laten schieten. Heel vriendelijk personeel en voor ieder een fijne ervaring. Wordt vakkundig gezet met een duidelijke uitleg. Volledige aanrader voor een ieder die een een gaatje wilt laten schieten!
Ik wilde de batterij van mijn Emporia Armani horloge laten vervangen. Bij de 1e juwelier waar ik binnen liep van een bekende keten werd me medegedeeld dat ze het te ingewikkeld vonden het horloge te openen ! Bij juwelier de Haas was dat geen enkel probleem: ik werd netjes en vriendelijk te woord gestaan en kon een uur later mijn horloge met nieuwe batterij weer ophalen.
Uiterst nette goede zaak. Vriendelijke en deskundig personeel die de klanten zeer geduldig te woord staan. Niets is teveel gevraagd. Super en echt een aanrader als je een juwelier nodig hebt
Hele fijne medewerkers die niet aardig en vriendelijk doen maar het gewoon zijn. Mooie sierraden, onze vaste winkel met een top service.
Oorbelletjes laten schieten met mijn dochter, zo goed gedaan! Veel geduld, goed uitgemeten, super vriendelijk! Echte aanrader!!
De beste en snelste service, super vriendelijk en behulpzaam. Gewoon de beste juwelier van Hoofddorp!
Geslaagd voor een mooi kado. Hier werd ik zeer goed geholpen. De service is prettig, de mensen benaderen je op een persoonlijke manier. Natuurlijk liggen de etalages vol met mooie sieraden.
Ik ben een vervend Casio Gshock verzamelaar en koop mijn Gshocks dan ook bij deze fijne juwelier, ook voor de moeilijk verkrijgbare modellen de zaak waar je moet wezen, altijd kunnen krijgen wat ik wou soms erg lang wachten maar dat is niet de fout van de Haas maar van de drama levertijden bij Casio. Zeer vriendelijk mensen en erg leuk in de omgang lees klantvriendelijk, niet alleen maar kopen en wegwezen nee veel info betreffende wensen klant. Dus staat klantvriendelijkheid en verkopers die moeite voor je willen doen hoog in het vaandel, dan is Juwelier de Haas de uitgesproken keuze! En als mensen gaan lopen zeuren om een verkeerd op maat gemaakte ring en zelf niet erbij aanwezig waren om überhaupt de ring te passen, dan ben je wel een pannekoek om een slecht review te plaatsen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid