facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier de Grijff Zutphen

Juwelier de Grijff Zutphen

Info

Horloges en sieraden in zilver en goud bij juwelier de Grijff Zutphen. Sieraden en horloges kun je ook online bestellen via onze JuweliersWebshop.nl. Ontdek de mooie collectie trouwringen. Ook het adres voor vakkundige reparaties van sieraden en horloges.

Geschiedenis

Juwelier de Grijff Zutphen en Hillegom.
Vele horloges en sieraden van bekende merken.
Ook verzorgen wij reparaties aan horloges en sieraden in goud en zilver.
Openingstijden:
Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.45 uur.
In Zutphen:
Vrijdagavond koopavond.
Laatste zondag v/d maand: Koopzondag



"Juwelier de Grijff Zutphen in de Sprongstraat. Wij hebben ruime keuze in bekende merken horloges en sieraden van zilver en goud, met of zonder diamant.Ook voor reparatie van uw sieraden en horloges kunt u bij ons terecht voor advies.Bekende merken zoals: Seiko, Pulsar, Citizen, Calvin Klein, Danish Design, Festina, Tommy Hilfiger, Junghans, Boccia en Zinzi.Kom langs voor de grote collectie Buddha to Buddha sieraden, Boccia Titanium, Zinzi en Trollbeads!"
Adres: Sprongstraat 8, 7201KS Zutphen
Telefoonnummer: 0575514012
Stad: Zutphen
Route: Sprongstraat 8
Postcode: 7201KS



op zoek naar gerelateerd: Trouwringen Zutphen, Goudsmid Zutphen, Gaatjes schieten Zutphen, Openingstijden de Grijff Zutphen, Juwelier Zevenaar, Juwelier webshop, Lucardi Zutphen, Juwelier De Sprong
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Atelier De Waterlelie Edelsmederij Atelier De Waterlelie Edelsmederij 148 meter De winkel van Cora gaat helaas sluiten. Haar service is geweldig goed. Nog een paar w...
Juwelier van Soest Zutphen Juwelier van Soest Zutphen 171 meter Keurig geholpen voor een reparatie van het horloge van mijn vader die zelf niet meer ...
Camille-Maj Camille-Maj 1 km Heb via Instagram een prachtige ring besteld en nét binnen. Superblij mee! De ring ze...
Beadzy Beadzy 4 km Beadzy is een online Hobbywinkel waar Bead Artists kwalitatieve materialen kunnen aan...
Recensies
Fijne juwelier waar je altijd vriendelijk wordt geholpen. Ze nemen alle tijd voor je en maken een mooi cadeau van je aankoop. Erg goede en prettige service en ze geven deskundig advies. Kortom: een zeer tevreden klant!
Door een ongeluk werden mijn arm, hand én vingers heel erg dik. Mijn ring kon ik niet meer af krijgen, maar t beknelde m’n vinger , dus op zoek naar hoe, wie waar om de ring te laten verwijderen. Met Google kwam ik niet verder. Tot ik na lange tijd iemand trof die me deze juwelier aanraadde. Ik heb meteen gebeld, ik kon direct komen. Ik ben hier heel vriendelijk en deskundig geholpen. Geen centje pijn, zó klaar……wat een opluchtende verlossing ! Heel hartelijk bedankt. Evt kan t weer aan elkaar gemaakt worden, en vergroot.
Mooi horloge gekocht enkele weken geleden. Goed en vriendelijk geholpen. Ik woon niet in Zutphen, maar ik kom er graag af en toe. Mooie winkels zoals deze juwelier.
Prachtige Seiko Astron gekocht. Professionele mensen met verstand van zaken. Heb je een vraag wordt meteen opgezocht. Super service, bedankt voor alles.
Bestelling online gedaan, volgende dag in huis. Leuke kaart en verpakking erbij! Bedankt!
Minder positieve review: oude ixxxi vulringen oude en nieuwe ringen gekocht bij De Grijff wilde ik vervangen door nieuwe, lukte mij helaas zelf niet. Medewerkster lukte het ook niet maar collega had wel tangetje waarmee het lukte. Kwartiertje later kon ik ring ophalen kosten € 7,50..... Over service gesproken, daar had ik toch meer van verwacht.
Mooi assortiment geweldige mooie merken. Echt een bezoek waard. Zeer vriendelijk personeel die zeker mee denken over opties van reparaties of iets nieuws geweldige keuzes.
Voor mijn 18e verjaardag een Citizen horloge komen kopen. Na online zoeken, wist ik al dat dit horloge het ging worden, maar wilde ik het horloge eerst even in het echt bewonderen. Na een telefoontje werd het horloge een paar uurtjes apart gehouden voor mij. Uiteraard gekocht. Wat een mooie zaak met vriendelijke mensen die duidelijk weten waar ze het over hebben! Bedankt voor de service!
Moet nog even mij horlogeband laten maken
Juwelier de Grijff Zutphen is voor ons al jaren lang het vertrouwde adres. De reparatie van mijn ring is vakkundig gedaan. Ziet er zelfs als nieuw uit! Een keertje naar een ander geweest... Voortaan weer naar de Grijff in de Sprongstraat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid