facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Bontekoe

Juwelier Bontekoe

Info

Bij ons vindt u onderscheidende collecties sieraden en horloges.

Adres: Voorstraat 76, 8861BP Harlingen
Telefoonnummer: 0517412893
Stad: Harlingen
Route: Voorstraat 76
Postcode: 8861BP



op zoek naar gerelateerd: Juwelier Franeker, Juwelier online, Mijn Juwelier online, Juwelier Kramer harlingen, Juwelier Leeuwarden, Juwelier Bolsward
Recensies
Horloge hierheen gebracht voor een leeg batterijtje, kreeg het horloge terug met een kapotte wijzerplaat. Een van de wijzers was afgebroken. Na gebeld te hebben en langs de winkel gegaan te zijn werd mij hier verteld dat "dit kan gebeuren". Voor de kosten moest ik zelf opdraaien. Erg leuk, goede service! Mocht jij nou ook een leeg horloge hebben, breng hem dan beslist hier naartoe! Dan krijg je een kapot horloge terug, maar wel met werkende batterij! Ik heb in ieder geval persoonlijk liever een kapot horloge, dan dat ik deze winkel meer van mijn tijd en geld gun.
Slotje van een ketting laten repareren. Erg duur. Toen ik hier iets over zei kreeg ik kort antwoord dat alles duur is. Ik laat meer hier iets laten repareren.
Ik ging voor een nieuwe kroon op een vintage horloge van mijn opa. Dat hebben ze compleet verknald, hele as kapot, twee keer terug geweest en het toen maar opgegeven.
Mooi horloge gekocht voor mijn schoon vader.
Slechte service voor kwaliteit horloges En arrogante opmerkingen ..... helaas
Telefoon wordt niet beantwoord. 3 x
Ik heb er een Buddha to Buddha ring gekocht en het was een super service
Leuke vriendelijke mensen die de tijd nemen voor je.
Mooie vlotte service. Goede uitleg en denken met je mee.
Een goede juwelier
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid