facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Arie Noorlander

Juwelier Arie Noorlander

Info

Welkom onze Facebook-pagina.
Volg ons om op de hoogte te blijven van nieuwtjes en aanbiedingen.

Geschiedenis

Dealer van sieraden merken; Ti Sento, Mi Moneda, Buddha to Buddha, Esprit, Moments, Guess juwellery, Loulou, Only You, Jeh, Trollbeads, Blush en een grote collectie goud en diamant.

Dealer van horloge merken; Seiko, Guess, Gc, Tommy Hilfiger, Buddha to Buddha, Esprit, Danish Design, Boccia, Edifice, G-shock, Raymond Weil en Jacob Jensen.

Adres: Smidsweg 8A, 3295BV 's-Gravendeel
Telefoonnummer: 0786731224
Stad: 's-Gravendeel
Route: Smidsweg 8A
Postcode: 3295BV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00

Recensies
Fantastische winkel, jammer dat hij vertrekt. Echt een dorpskarakter uit t hart
Deze juwelier gaat stoppen. Altijd heel goede service en ontzettend vriendelijke mensen. Bedankt.
Zeer klantvriendelijk en verstand van zaken. Wij komen hier altijd, wat fijn is, is dat de eigenaar weet wie je bent. Je weet dan dat jé altijd gewaardeerd wordt als klant ongeacht of je voor een reparatie komt of iets moois wilt kopen.
Helaas nu gesloten. Vakman en super persoonlijke hulp
Goede service en altijd vriendelijk geholpen. Erg jammer dat hij weggaat aan het einde van het jaar :
Goede prijs/kwaliteit verhouding en zowel deskundige als vriendelijke service. Ook voor het vervangen van horlogebatterijen kun je hier als beste terecht voor maar 6 euro!!
Erg goed geholpen met het uitzoeken van ringen. Veel keus en deskundig advies. Ringen ook snel geleverd. Ze denken hier echt met je mee.
Heb door de jaren heen al het nodige gekocht verkocht en laten repareren en alles naar volle tevredenheid. Gewoon nog steeds lekker ouderwets goed geholpen worden, heerlijk gewoon!
Vandaag voor de tweede keer naar deze winkel geweest om oorbellen te laten schieten bij mijn dochter. De eerste keer waren de stipjes al gezet door een aardige dame, maar de eigenaar was bezig met een klant die voor een dure ring aan het kijken was en dit was zo belangrijk dat hij ons niet tussendoor wilde helpen, na een klein uur wachten was hij nog niet klaar dus maar weg gegaan en afgesproken dat we binnenkort terug zouden komen. Vandaag terug gegaan en opeens kan het niet en doen ze het pas vanaf een bepaalde leeftijd, terwijl mijn oudste dochter ze bij deze winkel heeft laten schieten toen ze 0 jaar was, mijn vrouw ze hier van haar vader heeft gekregen toen ze 1 jaar was en zo ken ik er nog wel meer. Als je iemand niet wil helpen of hier geen zin in hebt, zeg dat dan gewoon gelijk en kom niet met smoesjes. Misschien had ik mijn maatpak aan moeten trekken maar aan mij zal deze winkel nooit meer 1 cent verdienen. Tip: juwelier Mostert in dordrecht doet het wel zonder aanzien des persoons en gaan niet alleen voor het grote geld.
Fijne zaak goed geholpen jammer dat hij er mee gaat stoppen 65+
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid