facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Alblas

Juwelier Alblas

Info

ALBLAS Juwelier-Goudsmid is sinds 1979 gevestigd aan de Kerkbuurt in Sliedrecht.

Geschiedenis

De merken die wij o.a. verkopen zijn.

SIERADEN:
Bastian Inverun, Breuning, Boccia,
Esprit, Landmesser, My iMenso,
N ( ) L Coopmans, Pandora, S!lk,
Strong, Zinzi, Bering, TOV, B-JOY, Les Georgettes.

HORLOGES:
Boccia, Boss Orange, Hugo Boss,
Casio, Certina, Esprit,
ICE-Watch, Marc Coblen, Pierre Balmain,
Tissot, Tommy Hilfiger, TW Steel, Michael Kors, Fossil.

Adres: Kerkbuurt 44, 3361BJ Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184419857
Stad: Sliedrecht
Route: Kerkbuurt 44
Postcode: 3361BJ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Alblas Juwelier Facebook, Juwelier Verhoef Hardinxveld, Juwelier Papendrecht, Sieraden winkel Sliedrecht, Juwelier Dordrecht, Smit Juwelier, Gort Juwelier Sliedrecht, Juwelier Gorinchem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juwelier Verhoef Juwelier Verhoef 239 meter Niet eens vriendelijk kort af reageren en slechte verkoopt prijs terwijl de goud waar...
Recensies
Ik ging voor een reparatie van mijn horloge naar Juwelier Alblas. Er was een palletje gebroken. Na een half uurtje was de reparatie al klaar. Ik stond met mijn portemonnee klaar om te betalen….nee hoor mevrouw, dit is service. Een dikke 10
Wederom fantastisch geholpen. Alblas is een geweldige juwelier. Overweegt u tot het aankopen van iets kostbaars dan is juwelier Alblas een absolute aanrader.
Fijne winkel. Deskundig personeel en goede hulp bij aanpassing sieraden
Hele slechte service. Mooie ring gekocht van Zinzi met een laagje goud erop. Binnen max 3 dagen dragen was het goud er al wat afgesleten. Terug gegaan op dag 6 en de ring zou opgestuurd worden. De mw. achter de balie vertelde wel nog even dat dit nou eenmaal kan gebeuren, het is tenslotte maar een dun laagje goud. wat niet verteld is tijdens de verkoop van de ring. Tuurlijk begrijp ik dat een ring van Zinzi niet te vergelijken is met een ring van 300 euro, echter is nog geen week wel snel. Week later werd ik gebeld, ik kon een nieuwe ring krijgen maar moest dan zelf wel 15 euro betalen, het was tenslotte mijn eigen schuld. Wil graag de winkels helpen maar op deze manier kan je beter online bestellen, daar is de service nog beter. Nooit geen juwelier Alblas meer.
Hier onze trouwringen gekocht. Helaas bleken ze veel te groot besteld. Na ons huwelijk terug geweest om de ringen kleiner te laten maken. Deze keer was mijn ring te klein. Met veel pijn en moeite kreeg ik hem om, om hem vervolgens nooit meer af te krijgen. Toen dit enige tijd later wel nodig bleek, moest de ring van mijn vinger gezaagd worden. Een jaar later weer terug om de ring te laten vergroten. Dit hebben ze zelf gedaan, met als gevolg dat de ring ongelijk werd, de ene kant dikker dan de andere kant. De ring kon niet meer in de oude staat worden hersteld. Ik mocht een nieuwe bestellen, maar wel op eigen kosten. Na het ophalen van mijn nieuwe ring bleek thuis dat ze de gravure met de naam van mijn man vergeten waren. Ik kon opnieuw terug. De gravure is er erg slordig ingeplaatst. Twee letters zijn aan elkaar geplakt, waardoor het een andere naam lijkt. Ik heb dit aan gekaart, maar volgens de eigenaresse was dit normaal. Ik heb de moed opgegeven en de ring meegenomen met de naam van een ander... We zijn zeer teleurgesteld in deze winkel!
Zeer slechte service bij aankoop van een prijzige gouden ring. Ring is diverse keren gescheurd wat onze schuld zou zijn. ‘De ring word niet met de nodige zorg gedragen’. Bij een andere onafhankelijke juwelier bleken er giet goot fouten in te zitten. Conclusie de ring is niet te maken, dit is een productie fout. Vervolgens volgens de leverancier van Alblas een nieuwe ring gekregen en binnen een jaar weer een scheur en de briljant kwijt. De reactie van Alblas is te zien in de foto. Ohja, vanwege de goede service kregen we een nieuwe ring, de productie fout van de giet-goot durven ze niet te vermelden! Wij vragen ons af of de ring echt nieuw is. De onafhankelijke juwelier ook. Dit word nog verder uitgezocht.
Zeer slechte service! Binnen een jaar 2 keer voor een nieuwe batterij in m'n horloge geweest. De eerste keer brak er een wijzer af en werd beweerd dat ik dat zelf had gedaan en de tweede keer sloot de kroon niet goed af en of ik dat ook even wilde betalen. op zo'n manier wordt de prijs van een horloge in 2 jaar tijd verdubbeld!!!
Ontzettend goed geholpen. Veel geduld en een eerlijke mening, kreeg zelfs een verrassing. Dank u mevrouw Alblas.Top winkel, zeker aan te bevelen!
Vriendelijk personeel alleen kwaliteit van de batterij in mijn horloge is niet al te best, relatief snel leeg.
Super fijne winkel! Je wordt altijd goed en vriendelijk geholpen. Ze hebben een goede productkennis en zijn in staat je goed te adviseren.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Juwelier Alblas met het openbaar vervoer


Sliedrecht, Middeldiep 270 meter
23
Sliedrecht, Burg. Winklerplein 450 meter
491
701
Sliedrecht, Burg. Winklerplein 450 meter
491
701

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid