facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juul Fotografie

Juul Fotografie

Info

Uiteenlopende fotografie

Geschiedenis

2 jaar geleden heb ik juulfotografie opgericht, tijdens mijn studie fotografie..Sinds april 2016 ben ik helemaal officieel voor mijzelf begonnen!

Juulfotografie kenmerkt zich met is frisse, toegankelijke, gedetailleerde, en kleurrijk beelden. Ik ben nieuwschierig naar de mens en vind het een uitdaging om iedere keer weer een ontspannen resultaat te creeeren met mensen voor de camera. Ik vind het belangrijk om bedrijven als puur op de kaart te zetten. Het volledige productie proces te laten zien, en de mensen daar omheen die het eindproduct weten waar te maken. Meegaan met trends,en nieuwe ontwikkelingen vind ik gaaf! Met jonge ondernemers om tafel gaan, wat kunnen wij elkaar bieden, hoe versterken wij elkaar doormiddel van onze kwaliteiten.

Ik denk graag met je mee, dus wil je sparren over een nieuw project? Kom gerust langs voor een kopje koffie!

Adres: Aerdenbroek 20, 7384 SH Wilp-Achterhoek, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 06-45166657
Stad: Wilp-Achterhoek
Route: Aerdenbroek 20
Postcode: 7384 SH


Recensies
Zeer professionele foto's laten maken, zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid