facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JustRight

JustRight

Info

http://www.just-right.eu - JustRight Legal Services: advocatuur met Spaans temperament en Hollandse nuchterheid

Geschiedenis

Eigenlijk is het heel eenvoudig. U heeft een geschil en wilt zo snel mogelijk een oplossing. Deze oplossing mag natuurlijk niet teveel kosten. Bij JustRight geloven wij in een gezonde kosten-baten verhouding. Onze dienstverlening moet u meer opleveren dan dat het u kost. En hoeveel het u kost dat weet u graag vooraf.

Daarom zien wij uw zaak als een project. In een kennismakingsgesprek nemen we uw zaak door en bespreken we gezamenlijk een plan van aanpak. Vervolgens maakt JustRight inzichtelijk wat de dienstverlening gaat kosten. Dat doen we natuurlijk kosteloos. Zo kunt u vrijblijvend een goede afweging maken of deze kosten in verhouding staan tot de baten. Door deze transparante werkwijze wordt voorkomen dat u achteraf voor verrassingen komt te staan.

JustClear noemen we dat bij JustRight.

Adres: Koningin Wilhelminahaven Zuidzijde 21, 3134 KG Vlaardingen
Telefoonnummer: +31 10 303 1888
Stad: Vlaardingen
Route: Koningin Wilhelminahaven Zuidzijde 21
Postcode: 3134 KG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Super bedrijf! Just Right staat voor het goede doen. Just Right is een onderneming die klaar staat voor de ondernemer en zich heel goed kan verplaatsen in de belevingswereld van de ondernemer. Daarom ben ik al lange tijd een tevreden klant bij Just Right.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid