facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Justplugin

Justplugin

Info

Justplugin levert laadstations, Nederlandse groene energie, zonnepanelen en thuisaccu's. Voor de elektrische rijder, biedt Justplugin ook de eigen laadpas.



"De keuze voor groen gemakkelijk maken, dat is de missie van Justplugin. Als leverancier van laadpalen, laadpassen, zonnepanelen en groene energie, weet Justplugin als geen ander waarover ze het heeft. En hoe wordt die keuze dan eenvoudig? Doordat Justplugin naar haar klanten luistert, ze adviseert en volledig ontzorgd in het verduurzamingstraject. Van subsidieaanvraag tot installatie, Justplugin verzorgt het volledige traject."
Adres: De Corridor, 7, 3621 ZA Breukelen
Telefoonnummer: +31850030600
Stad: Breukelen
Route: De Corridor, 7
Postcode: 3621 ZA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Justplugin laadpas, Justplugin review, Laadpas morgen in huis, ANWB laadpas, EVBox, CPO tarief laadpaal, EV-Box tarieven, Laadpas binnen 24 uur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aurum Europe Aurum Europe 259 meter Super service, staan echt voor je klaar om te helpen, nog niet zo'n goede service mee...
Recensies
Prettige contacten! Na een onderhandelingstraject dat wat langer duurde, hangt nu de lader netjes op de plaats. Zeer nette monteur over de vloer gehad, kundig, goed voorbereid. Via de website krijg je bij bestelling nogal wat keuzes voorgelegd. Het is voor mij niet altijd duidelijk geweest wat de financiele consequenties waren van keuzes. Daardoor heeft eea ook langer geduurd. All in all zeer tevreden, zeker over de installatie werkzaamheden.
Update 2: Als er dan ook nog een taart wordt bezorgd en nabel service of alles nu in orde is, krijg je van mij 5 sterren. Update 1: Inmiddels is mijn probleem opgelost, dankzij een zeer welwillende medewerker! Upgrade van sterren is dan ook wel op zijn plaats. Ik zie hier wat herkenbare reviews staan. Ook ik ontvang al enige maanden geen creditbetalingen meer van mijn laadpaal. Geen reactie op de mail, ondanks meerdere verzoeken.
Wat gaat goed: Zakelijke laadpaal en laadpas van Justplugin. Tot op heden overal publiek kunnen laden, klantenservice goed bereikbaar en meestal binnen aantal minuten aan de telefoon al een oplossing. Zeer tevreden over de dienstverlening op dit vlak. Wat beter kan: Betalingstermijn die JustPlugin hanteert voor de credit van de geladen kwh aan de laadpaal thuis is feitelijk 45 dagen kosten over november 2022 worden pas op 15 januari 2023 voldaan. Ondanks dat dit waarschijnlijk in de algemene voorwaarden bepaald is voelt het niet lekker voor mij als consument. In elk geval een ster in mindering
De aanvraag ging gemakkelijk, de offerte was duidelijk, de werkzaamheden zijn door een partner van Justplugin correct uitgevoerd. Het gehele traject duurde wat langer dan verwacht, maar dit heeft te maken met de populariteit van de laadpalen i.c.m. personeelsschaarste.
Justplugin belt niet terug wat ze wel beloven!! Ook wordt structureel de creditnota voor de laadpaal pas na de vervaldatum uitbetaald. Tot nu toe veel slechte ervaringen met dit bedrijf!
Na de ontvangst van een verouderde pas van PLugin ontving ik op mijn verzoek heel snel een actuele versie. Echter ik maak er geen gebruik van gelet op de vaste kosten per maand en het feit dat ik meestal thuis kan opladen.
Je vraagt je vantevoren af hoe de afrekening van het thuisladen verloopt? De leasemaatschappij heeft geadviseerd om dit via Justplugin te doen en dit verloopt vlekkeloos!
Verwerking van de thuis geladen energie verloopt prima. Enige is dat je 2 maanden altijd in de pijplijn hebt zitten.
Snelle reactie en verwerking bij het bijstellen van mijn laadstation-tarief. Met de huidige marktprijzen van elektra is het fijn dat er snel wijzigingen worden doorgevoerd.
Dienstverlening wordt langzaam beter. Over het algemeen kreeg je nauwelijks reactie als je iets naar de support-afdeling stuurde, maar het feit dat je nu terugkoppeling krijgt als een wijziging is doorgevoerd en er geïnformeerd wordt naar de klanttevredenheid is een stap in de goede richting.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid