facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JustMyrnFotografie

JustMyrnFotografie

Info

Kvk.nr 54219175.
Vintage en fine art fotografie.
[email protected]



Geschiedenis

Hoi! Mijn naam is Myrna van den Doel en ik ben een fotografe gespecialiseerd in Vintage en Fine art. Dit wil zeggen dat ik bij mijn fotoshoots gebruik maak van vintage en retro fotoprops. Maar de sfeer kan ook brocante of industrieel zijn. Ik fotografeer met name newborns, kinderen, gezinnetjes,zwangere dames,..ik heb diverse vormen van kindershoots, van vingerverfshoots tot sittersessie's, maar ook puur zonder props. Het Fine art gedeelte wil zeggen dat ik mijn foto's nabewerk. Foto's krijgen exclusieve bewerkingen (editing) , omdat voor mij fotografie gelijk staat aan kunstzinnig. Het creeren van kleine stukjes ART work. En ik dat gewoon geweldig vind om het anderen te delen. Dus bent u nieuwsgierig? Vraag gerust vrijblijvend meer informatie aan. Groetjes Myrna



"Newborn art.Pregnancy art.Cakesmash.Gezinnen.Kinderportret en kindershoots.Met liefde voor Vintage Professioneel fotografe +10 jaar."
Adres: Oost Voorgors, 3241ke Middelharnis
Telefoonnummer: 0187489694
Stad: Middelharnis
Route: Oost Voorgors
Postcode: 3241ke



op zoek naar gerelateerd: fotograaf goeree overflakkee, fotoshoot flakkee, fotograaf middelharnis, fotograaf sommelsdijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jeanette- Fotografie Jeanette- Fotografie 141 meter Jeanette doorn Fotografie
Meike Korteweg Portret & Bruidsfotografie Meike Korteweg Portret & Bruidsfotografie 1 km www.meikekorteweg.nl
Photo by Arie Photo by Arie 1 km Een hobbyfotograaf welke graag zijn foto’s deelt met anderen en bij iedere foto steed...
Pvefotografie Pvefotografie 1 km Paardenfotograaf -portret -shoot op locatie -wedstrijd
Janne Donkersloot Fotografie Janne Donkersloot Fotografie 2 km Middelharnis | 06-28788959 | www.jannedonkerslootfotografie.nl
Recensies
Al jaren komen we bij myrna voor de jaarlijkse fotoshoots. Myrna is ontzettend lief, talentvol, artistiek en creatief en weet altijd de juiste setting neer te zetten passend bij onze kinderen en de gelegenheid. Voor de kinderen zijn de verjaardags shoots iets geworden waar ze enorm naar uitkijken. Onze dochter geniet altijd enorm van de shoot en is altijd op haar gemak bij Myrna. Er is ruimte voor haar eigen input tijdens de shoots en dat maakt dat foto's altijd spontaan zijn en het voor haar ontzettend leuk is. Bij onze jongste zoon is het altijd een hele uitdaging om hem op de foto te krijgen , maar Myrna neemt altijd de tijd en weet er altijd een fantastisch resultaat uit te krijgen. De vaste shoots kunnen we altijd een jaar vooraf al inplannen en dat is ontzettend prettig. Zo komt het nooit voor dat er geen plek meer is en we elk jaar weer mooie herinneringen kunnen vastleggen. Voorafgaand aan de shoot kunnen we altijd even 'sparren' over de setting en de combinatie met kleding. Zo is alles goed op elkaar afgestemd. We zijn altijd ontzettend blij met de artistieke, variërende, creatieve en prachtige ideeën en foto's van Myrna. Een echte aanrader!!
Ik heb al een paar fotoshoots bij Myrna gedaan gezinsshoot, cake smash en gezinsshoot buiten. Allemaal met prachtige foto's als resultaat. Ze neemt echt de tijd voor je. Ook als je kind er even geen zin in heeft, weet ze alsnog mooie foto's op te leveren. Daarnaast heeft ze een rustige en persoonlijke benadering waardoor je snel op je gemak voelt. Een fotoshoot bij Myrna is een absolute aanrader!
Wij hebben nu 2x foto's laten maken in Myrna haar studio en zijn onwijs tevreden over het resultaat. De 1e keer was 4 jaar geleden toen mijn oudste 10 maanden was en de 2e keer vorige week met mijn jongste van 10 maanden. 2x een fotoshoot met hele jonge kinderen is niet makkelijk want ze hebben een spanningsboog van 10 seconden maar ondanks dat hebben we onwijs mooie foto's. Myrna haar stijl qua werken is ontzettend fijn.
Wij hebben een hele fijne shoot gehad met een jong gezin. Myrna is een ontzettend lieve vrouw. Weet precies wat ze wil zien om het mooiste resultaat te behalen. Neemt de tijd en onze kleine meid van bijna 9 maanden mocht echt kind zijn waardoor je de meest spontane en mooie foto’s krijgt. Wij zijn heel erg blij met de foto’s. Zeker voor herhaling vatbaar!
Kom al jaren bij myrna voor foto’s van onze kinderen en ons gezin. Onlangs is oma ook met de kleinkinderen op de foto gegaan. Myrna maakt altijd prachtige foto’s, zelfs als je kind geen zin heeft in een fotoshoot. Krijgt myrna het voor elkaar om toch mooie foto’s te maken. Super fotografe! Wij zullen nog vaak bij haar komen voor een fotoshoot.
Al jaren komen we bij Myrna om foto's te maken als gezin of van de kinderen. Maar er was 1 ding wat ik al zolang als wens had en dat was mooie puur portret foto's van de kinderen. Bij Myrna een puur portret shoot gedaan en waauw het resultaat is in 1 woord geweldig. Zo ontzettend mooi. De tijd die ze neemt met de kinderen het geduld, de tips die ze geeft, profesioneel maar tegelijkertijd meedenkend. Allemaal helemaal top! Het resultaat is enorm mooi en netjes bewerkt. Over een paar jaar doen we zeker nog een puur portret shoot!
Al bijna 10 jaar tovert Myrna een lach op ons gezicht met de meest prachtige foto's. Zo mooi dat ze mijn kleinkinderen steeds weer vastlegd met prachtige , prachtige foto's.Of het nu gaat om een buiten shoot . New born shoot, Familie foto ,'s, met alle speciale gelegenheden bv kerst of moederdag. Verrast ze ons iedere keer steeds weer. En buiten dat Myrna niet alleen prachtige foto's maakt. Is het ook steeds zo'n warm welkom.Ze denkt mee met je wensen, en stelt je zo op je gemak. .Een aanrader voor een ieder. En ik kijk al weer uit naar de volgende keer!!!!!
We hebben al vaker een shoot gedaan bij Myrna. Zijn altijd meer dan tevreden! Altijd supermooie foto's en Myrna zelf is altijd lief en vrolijk. Echt een aanrader!
Ik laat sinds mijn zwangerschap shoot 3 jaar al mijn foto's door Myrna maken en ben altijd erg blij met het resultaat. Er word vantevoren met je meegedacht over styling en je kan haar altijd om advies vragen. Tijdens de shoots word er tijd voor je genomen en voelt het nooit gehaast. De fotos zijn vaak binnen een week al binnen en krijg je de mogelijkheid om er mooie fotoproducten mee te laten maken.Echt een aanrader dus.
Ik ben echt al regelmatig met de kinderen bij Myrna op de foto geweest. Wat doet ze dit leuk en ze neemt zo goed de tijd. Ook als de kinderen er even geen zin in hebben is er alle rust en geduld. Altijd blij met de foto's die ze in haar eigen stijl maakt! Een aanrader als je mooie momenten wil vastleggen! Tot de volgende keer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid