facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Justine Tierolff - Relatiecoach

Justine Tierolff - Relatiecoach

Info

Justine Tierolff - Relatiecoach
Tips, blogs, oefeningen en inspiratie op gebied van jouw relatie(s) <3
Zie voor coaching ook www.justinetierolff.com

Geschiedenis

Ik ben lifecoach en relatiecoach en begeleid mensen en koppels in hun processen om te ontwikkelen in de richting van hun echte potentie, geluk en succes.



"Justine maakt afgestemde schilderijen, Spirit Artworks in opdracht. Hierbij biedt ze verdere begeleiding aan op het pad van persoonlijke ontwikkeling. Dit doet ze middels coaching ondersteund door Sjamanistische practices, zoals ceremonie en drum begeleide meditaties."
Adres:
Telefoonnummer: 0642232646
Stad: Landsmeer


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cibell Yecerra Coaching & Hypnotherapy Cibell Yecerra Coaching & Hypnotherapy 212 meter Ayudo a jóvenes y adultos a liberarse de comportamientos no deseados y así liderar la...
Study Better Study Better 925 meter In de laatste weken voor de deadline van mijn scriptie heb ik contact met jou gezocht...
Recensies
Vandaag een ceremonie met Justine in de duinen van Schoorl beleeft. Het was een heel mooie ervaring en gaf rust en helderheid. Ga de komende dagen nog even rustig herbeleven en nadenken over de wijsheid die deze sessie mij gebracht heeft. Deze ceremonie zal mede gebruikt worden voor een artwork. Het gevoel dat ik zoekende ben en op kruispunt sta is bevestigd maar geeft ook rust. Dank hiervoor lieve Justine.
De vrouwencirkels van Justine zijn echt een aanrader! Het is een veilige thuishaven voor groei en heling. Je kunt voelen dat Justine oprecht vanuit haar hart vrouwen wil laten voelen hoe wij elkaar kunnen dragen, steunen en het mooie in elkaar naar boven kunnen halen. Ik ben vooral dol op de drum- journeys van Justine. Zij begeleidt je naar een dromerige staat, waarin je een laagje dieper in jezelf kunt zakken, zodat je ondergesneeuwde kracht in jezelf terugvindt.
Met haar achtergrond in sjamanisme en haar grote empathie en intuïtie heeft Justine een mooie vrouwencircel hier in Bergen opgericht. Een echte sisterhood community waar we kwetsbare dingen kunnen delen, met elkaar in verbinding gaan en van elkaar leren. Dank je wel Justine, je doet het fantastisch!
Justine heb ik ervaren als een zacht, wijs en open persoon. In haar begeleiding van de Vrouwencirkel ervaar haar ik aanwezigheid en begeleiding als erg prettig: gegrond, spiritueel bewust, benaderbaar en liefdevol. Daarnaast ben ik enorme fan van haar kunst, en raakt haar artwork mij enorm!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid