facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Just U

Just U

Info

Just U: de specialist in afslanken

Geschiedenis

Just U: de specialist in afslanken

Adres: Molenstraat 45, 4881 CP Zundert (gemeente)
Telefoonnummer: 0031 76 8700135
Stad: Zundert
Route: Molenstraat 45
Postcode: 4881 CP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Sporten in warmtecabine zundert, XVS Infrashaper
Recensies
Hele fijne combinatie van verantwoord sporten in een infrarood cabine en aansluitend heerlijk uitzweten in een persoonlijke saunacabine. Met een oogmassage masker met infrarood of een nekmassage wanneer gewenst. Hygiëne en persoonlijke wensen en doelen staan voorop. Beide Karin en Ellen zijn zeer professioneel en uitermate vriendelijk. Vreemd voor mij om negatieve reacties te lezen. Niemand smeert je iets aan wanneer je zelf begrijpelijk kan lezen, bij onduidelijkheid vragen durft te stellen. En vriendelijkheid is geen moment opname maar een levensstijl, toch? Het is een unique concept betreft deze combinatie en constante innovatie. Met beide handen aanrader.
Het voelt soms best weer even als koudwatervrees, als je na lange tijd lees Corona weer begint met sporten. Bij Just u was ik dat snel vergeten. Wat een warm welkom! Je voelt je gezin en kan hier helemaal jezelf zijn. Er is persoonlijke aandacht. En daarnaast voelde ik mij binnen 6 weken sterker, fitter, energieker en had ik minder rugklachten. Wat wil je nog meer? Ik blijf in ieder geval met veel plezier komen. Het voelt als even tijd voor mezelf.
Al heel wat jaartjes sport ik bij Just U. Altijd een gevoel van welkom, enthousiasme en een luisterend oor. Ellen en Karin weten je op een positieve en ontspannen manier te motiveren als het even niet zo goed lukt. Top dames!
In januari begonnen bij Just U. En sindsdien ga ik iedere week 2 keer met heel veel plezier sporten. De combinatie van inspanning, ontspanning en gezelligheid geeft mij het gevoel even een moment voor mezelf te hebben.
Bij Just U kom ik al vele jaren. Begeleiding op maat en altijd met veel enthousiasme. Zelfs als je je dag niet hebt ga ik er goed gezind buiten. Ze houden zeer veel rekening met hun klanten en delen massa’s tips. Echt een aanrader om bij deze lieve dames te gaan sporten!! AVD
Ik ben sinds 4 maanden nieuwe klant en had me niet kunnen inbeelden dat ik zo een positieve resultaten zou bereiken. Professionele begeleiding in combinatie met een gemoedelijke sfeer zorgden er voor mij persoonlijk voor dat ik weer een stukje van men zelfvertrouwen terug kreeg , en een fit lichaam om aan de zomer te beginnen . Bedankt dames van just U
Hele fijne begeleiding van Ellen en Karin. Na een drukke dag of juist voor de drukke dag begint heerlijk sporten en daarna ontspannen in de welness. Ook wanneer je lichamelijk wat probleempjes hebt helpen ze om andere oefeningen te doen.
Voor mij is dit pure ontspanning in combinatie met inspanning natuurlijk...ik voel mij altijd zeer welkom. Op elke vraag geven ze proffesioneel advies. Sinds ik bij Just U over de vloer kom, ervaar ik sporten als leuk en daarbovenop boek ik ook nog eens goede resultaten. Bedankt voor jullie hulp en adviezen. Keep up the good work.
Bij Just u kan je op een hele fijne en gezellige manier sporten in combinatie met ontspanning. Je wordt goed begeleid door Ellen en Karin om je eigen doelen te bereiken op je eigen tempo. Veel geleerd op gebied van voeding wat nu dagelijks van zelf sprekend is.
Proberen je gelijk een contract te laten tekenen, waar je voor een langere periode aan vast zit. De spa jet cocoons zijn oud en versleten, lampen waren kapot en werden niet vervangen. De eerste afspraak doet Ellen heel aardig, zodra je binnen bent is ze een hele onvriendelijke dame.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid