facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Just secure BV

Just secure BV

Info

Onze professionele, ervaren en vriendelijke beveiligers zorgen voor een prettige omgeving, zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken. Hoge kwaliteit en service tegen een eerlijke prijs.

Geschiedenis

Welkom op de facebook pagina van Just Secure, het beveiligingsbedrijf in uw regio.

Just Secure is een jonge dynamische beveiligingspartner die gespecialiseerd is in evenementen en horecawerkzaamheden. Ook voor uitgebreide beveiligingsvraagstukken bent u bij ons aan het juiste adres.

Bijna alle beveiligingsbedrijven bieden dezelfde producten aan. Just Secure wil zich door middel van een persoonlijke aanpak onderscheiden in de markt. Voor iedere sector hebben wij de juiste beveiligingsoplossing. Vertrouwen, een persoonlijke benadering, betrokken beveiligingsmedewerkers die voor u werkzaamheden verrichten al was het hun eigen onderneming. Daarnaast is onze tariefstelling interresant omdat wij maatwerk voor op stellen.

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Kijk op www.justsecure.nl of neem contact op met Lorenzo van Vliet op telefoonnummer 06-81.47.68.82 Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Just Secure? Like onze facebookpagina en blijf ons volgen!

Adres: Coenecoop 3C10, 2741 PG Waddinxveen
Telefoonnummer: 0182-606082
Stad: Waddinxveen
Route: Coenecoop 3C10
Postcode: 2741 PG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RCCS Waardetransport BV RCCS Waardetransport BV 2 km Goed beveiligd pand
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid