facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Just Kiddies I Dorpsstraat

Just Kiddies I Dorpsstraat

Info

Just Kiddies de Dorpsstraat is een sfeervol kleinschalig kinderdagverblijf dat gelegen is midden in het centrum van Bleiswijk.

Geschiedenis

Kinderopvang met thuisgevoel

Je geeft je kinderen niet graag uit handen. De keuze voor kinderopvang is daarmee nooit een makkelijke. Just Kiddies heeft een eigen kijk op kwaliteit in de kinderopvang die tot stand is gekomen in een markt die het laatste decennium door fusies is beheerst. Wij kiezen bewust voor kleinschaligheid en creëren daarmee ruimte voor persoonlijke aandacht.

Just Kiddies is alleen streng voor zichzelf. Onze visie ligt rotsvast verankerd in onze manier van werken en leidt tot de hoogwaardige kwaliteit die we nastreven: Kinderopvang met thuisgevoel.

Just Kiddies de Dorpsstraat is een sfeervol kleinschalig kinderdagverblijf dat gelegen is midden in het centrum van Bleiswijk ten hoogte van het Gemeentehuis. Deze vestiging is de tweede vestiging van Just Kiddies. Het kinderdagverblijf bevindt zich in een authentiek pand waarbij veel authentieke elementen bewaard zijn gebleven, waardoor het pand heel gezellig en knus oogt.

Het pand is in 1947 in gebruik genomen als huisartsenpraktijk. Het toen al fraaie pand had voldoende ruimte voor een huisartsenpraktijk, de apotheek en een gezin.
In 2005 heeft Just Kiddies zijn deuren geopend en betreft het een ideale vestiging voor een kinderdagverblijf waarbij een grote buitenspeelplaats achter het pand gelegen ligt.

Wilt u eens een kijkje komen nemen bij Just Kiddies de Dorpsstraat? Neem dan gerust contact op met onze vestigingsmanager Kirsten Tammel en maak een afspraak voor meer informatie en eventueel een rondleiding door het pand.

Adres: Dorpsstraat 12, 2665 BJ Bleiswijk
Telefoonnummer: +31102262477
Stad: Bleiswijk
Route: Dorpsstraat 12
Postcode: 2665 BJ


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 19:00
Dinsdag: 07:00 - 19:00
Woensdag: 07:00 - 19:00
Donderdag: 07:00 - 19:00
Vrijdag: 07:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Just Kiddies Aalsmeer, BSO Aalsmeer, Kinderopvang Lansingerland, Simone Halters
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gastouder Daisy's Gastouder Daisy's 252 meter Ben jij opzoek naar een lieve, zorgzame, enthousiaste gastouder? Dan is Gastouder Dai...
Kinderdagverblijf de Zonnestraaltjes Kinderdagverblijf de Zonnestraaltjes 272 meter "Ons kleinschalige kinderdagverblijf biedt kinderen alle ruimte om te spelen. Zo...
Just Kiddies I Hoekeindseweg Just Kiddies I Hoekeindseweg 949 meter Just Kiddies de Hoekeindseweg is kleinschalig, professioneel en huiselijk.
Gastouderopvang bij Chantal Gastouderopvang bij Chantal 1 km Gastouderopvang Chantal voor kinderen van 0 t/m 4 jaar. Kom je ook gezellig bij ons ...
Kinderdagverblijf Kameleon Kinderdagverblijf Kameleon 1 km kinderdagverblijf Kameleon is verhuisd naar prachtige locatie Götzenhainsingel 5a, 26...
Gastoudergina Gastoudergina 1 km "Na vele jaren in de bloemen gewerkt te hebben kwam ik, mede door de geboorte va...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid