facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Just Es 4Dogs

Just Es 4Dogs

Info

Welkom bij Just Es 4Dogs Uitlaatservice & Trainingen!
Ik wandel met een kleine roedel honden op verschillende locaties. Twee groepen per dag.
Tevens geef ik induviduele hondentrainingen gebaseerd op positief trainen. Ik kom graag naar u toe!



"Gediplomeerde hondenuitlaatservice en gediplomeerde individuele honden trainingen voor alle honden. Uitlaatservice ma - vrij: 9:00 tot 17:00, trainingen ma - vrij: 9:00 tot 18:00 en za: 9:00-17:00."
Adres:
Telefoonnummer: +31654308231
Stad: Mijdrecht


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Honden uitlaatservice De Ronde Venen en omgeving Honden uitlaatservice De Ronde Venen en omge... 3 km Een erg fijne ervaring! Hoe fijn is het om met een gerust hart een weekend weg te ku...
Hondenuitlaatservice Doggie Hutch Hondenuitlaatservice Doggie Hutch 3 km HondenUitlaatService "Doggie Hutch" is er voor iedereen die, om wat voor reden dan oo...
Recensies
Ik kan Just Es van harte aanbevelen! Ik vond het eerste jaar met mijn pup echt een uitdaging. Mijn kleine stuiterbal maakte mij als baasje flink onzeker. Esther heeft ons op fantastische wijze door dat eerste jaar begeleid. Ze heeft veel oog voor de samenwerking en relatie tussen hond en baas. Mijn pup Lola is inmiddels 18 maanden en dankzij alle inzet van Esther heb ik nu een super doggie. Ze loopt netjes aan de voet, ik kan haar heerlijk los laten als het kan, want ze komt altijd als ik haar roep, en ik ben zelf veel zekerder over hoe ik met haar om ga. Kort om, heb je een pup, voelt het overweldigend? Ga voor Esther!! Verder is het gewoon ook een heel prettig mens, en mijn hond hing aan haar lippen!
Via via bij Esther uitgekomen voor de puppy-/basistraining van onze Akita pup. De individuele training bevalt mij zeer goed; er is alle aandacht voor onze hond en de aanpak is afgestemd op de leeftijd en het karakter. Esther neemt je mee in hoe je hondengedrag kunt begrijpen en daarna ga je aan het trainen. Wij hebben er nu vier lessen op zitten en zijn met grote sprongen vooruit gegaan. Ik zou deze training sterk aanbevelen.
Esther is een kundige, lieve uitlater die enorm goed voor onze hond heeft gezorgd meer dan 3 jaar. Door een verhuizing hield het op, waar we enorm van balen. Ze loopt met kleine, vaste groepen van honden die ze goed matcht en ze let goed op dat het goed gaat onderling. Niks anders dan lof!
Vertaald door Google Mijn man en ik hebben het genoegen onze geliefde hond, Molly, aan Esther toe te vertrouwen. We kunnen niet uitdrukken hoe dankbaar we zijn voor haar uitzonderlijke zorg en expertise. Ze houdt echt van Molly en de anderen in haar roedels en behandelt ze alsof ze van haarzelf zijn. Tijdens de wandelingen doet ze er alles aan om de veiligheid en het welzijn van niet alleen onze hond, maar ook van elke hond onder haar toezicht te waarborgen. Haar kennis en begrip van hondengedrag is opmerkelijk, en het is duidelijk dat ze een oprechte passie heeft voor wat ze doet. We hebben ook haar geweldige trainingen gevolgd en zoveel geleerd om ons veilig, zelfverzekerd te voelen en veel plezier te hebben met Molly. Wat Esther onderscheidt, is haar vermogen om op een diep niveau contact te maken met honden. Ze bouwt een sterke band met hen op en het is hartverwarmend om te zien hoeveel ze van haar houden. We hebben volledige gemoedsrust wetende dat Molly in haar bekwame handen is. Als u op zoek bent naar een hondenuitlater en -trainer - die uw huisdieren met de grootst mogelijke zorg, respect en liefde zal behandelen, dan raad ik Esther van harte aan. Ze is een echte professional en van onschatbare waarde voor de hondengemeenschap. Origineel My husband and I have the pleasure of entrusting our beloved dog, Molly, to Esther. We cannot express how grateful we are for her exceptional care and expertise. She truly loves Molly and the others in her packs and treats them as if they were her own. During the walks, she goes above and beyond to ensure the safety and well-being of not only our dog but also every dog under her watch. Her knowledge and understanding of dog behaviour are remarkable, and it's evident that she has a genuine passion for what she does. We also followed her amazing training courses and learned so much to feel safe, confident and have lots of fun with Molly. What sets Esther apart is her ability to connect with dogs on a deep level. She establishes a strong bond with them, and it's heartwarming to see how much they adore her. We have complete peace of mind knowing that Molly is in her capable hands. If you're looking for a dog walker and trainer - who will treat your pets with the utmost care, respect, and love, I wholeheartedly recommend Esther. She is a true professional and an invaluable asset to the canine community.
Vertaald door Google Esther is geweldig met onze nerveuze hond. Ze is vriendelijk, geduldig en biedt een professionele service. Wij hebben van haar een training gehad en maken ook gebruik van de hondenuitlaatservice. Ik kan haar niet sterk genoeg aanbevelen. Origineel Esther is amazing with our nervous dog. She is kind, patient and provides a professional service. We have had training from her and also use the dog walking service. I can't recommend her highly enough.
Vertaald door Google Uitstekende professional, ik raad haar service aan als je echt van je hond houdt. Origineel Excellent professional, I recommend her service if you really love your dog.
Vertaald door Google Meest liefdevolle en professionele service! Altijd betrouwbaar, goed zorgzaam en behalve dat onze hond een geweldige buitenervaring krijgt, lijkt ze zich zoveel beter te gedragen na de wandeling met Just Es!!! Origineel Most loving and professional service! Always reliable, great caring and beside our dog getting an awesome outdoor experience she seems so much better behaved after the walk with Just Es!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid