facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Just Dai

Info

Just Dai Fashion - Webshop particulier - [email protected]

Adres: Koningin Wilhelminaplein 13, 1062 HH Amsterdam Centrum, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31624321574
Stad: Amsterdam Centrum
Route: Koningin Wilhelminaplein 13
Postcode: 1062 HH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Just Dai jas, Just Dai Fashion review, Just Dai retour, Just Dai contact, Just Dai Sale, Just Dai Blouse, Just Dai kortingscode, Just dai set
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Sourire Amsterdam La Sourire Amsterdam 4 km ov-kaart is hier 2 euro duurder 9,50 dan bij andere verkooppunten 7,50.
Prins Lifestyle Prins Lifestyle 6 km Super coole website voor alles in je tuin zoals tuinmeubelen, tuindouches, potten, tu...
Sneakin Sneakin 7 km Alweer een nieuwe order geplaatst bij Sneakin. Deze bestelling was binnen 1 werkdag g...
Sarton Records & Vintage Sarton Records & Vintage 7 km Ik kom er voor de mooie collectie leren tassen en unieke kleding! Zeker een aanrader.
MFLabels MFLabels 8 km MFLabels is een agentuur met diverse hoogwaardige fashion brands als Transmission, Te...
WoofStore WoofStore 61 km WoofStore is de snelst groeiende online winkel voor hondenproducten in Nederland en B...
Recensies
Vreselijke service, echt geen aanrader om hier spullen te bestellen. Betaald per product 5,20 euro om retour te sturen, ook al heb je meerdere producten in 1x besteld. Ook kan ik nu een product niet retourneren omdat de status van bestelling niet klopt. Just dai kan hier zelf niks aan doen zeggen zij en zij hebben een externe klantenservice die 0,55 cent per minuut kost. Na 6x bellen steeds bij 15 minuten eruit gegooid! Kortom een drama en totaal niet klantvriendelijk en meedenkend!!
Gilet 2 keer gedragen, onwijs slecht afgewerkt en meteen stuk. Meest onvriendelijke service gehad, zo ga je niet met mensen om. Ik weet hoe vervelend het is om een slechte recensie te krijgen maar dit is echt bespottelijk. Hoop dat ze daar zelf ook snel achterkomen, wat een afzetters
KOOP HIER NIKS! Ik had 3 items gekocht: 1 artikel stonk naar vis, het andere item had gaatjes in de mouwen en jeukte enorm, het 3e item was in orde. Ik wilde alles retourneren en niks mocht retour!!! Nadat ik dreigde alles terug te sturen op eigen initiatief, hebben ze mij overal op geblokkeerd, ZELFS mijn Instagramaccount.
Een x besteld en nooit meer! Krijg een item niet geleverd terwijl deze op voorraad was €7.5 verzendkosten betaald en nu moet ik iets retourneren maar ze reageren nergens op!!!mail niet telefoon wordt niet opgenomen .dm op instagram niet dus een bagger bedrijf.
Wat een slechte winkel!!! is echt troep!!! Niets bestellen hier. Alles is binnen 1 week stuk en als je gaat klagen krijg je geen reactie! Dus zit je met een broek die na 2 keer dragen stuk is en 75 euro armer!
Erg tevreden over Just Dai!! Er ontbrak wat in mijn bestelling maar Kim heeft het heel goed en snel opgepakt. Top service!!
Leuke jumpsuit besteld €54. Slecht afgewerkt. Lus bij de taille om te strikken was ene kant recht , de andere kant zat nog in een lus. Helemaal los moeten halen. Veel losse draadjes aan de naden. Pas na de tweede x mailen reactie. Kon het retourneren was t antwoord. Van de winter een lange gebreide jumpsuit besteld. 2 x wassen en gaat pillen. Was 70€. Dus prijs kwaliteit valt mij tegen.
Vrijdag besteld nog niks binnen heb jullie geprobeerd te bellen maar niemand neemt op maar wel even 7.50 bezorgkosten betalen en op de site staat volgende dag in huis
Een webshop zoals deze zou gewoon aangepakt moeten worden. Na het ontvangen van mijn bestelling heb ik direct contact opgenomen over de slechte kwaliteit slecht afgewerkt, onder de oksel waren de stiksels van de rits gewoon open. Als antwoord kreeg ik dat ze de sale artikelen niet aanvaarden, en dus niets voor me konden doen. Je zou maar denken boven de wet te staan maar helaas het gebeurt.. dus wees gewaarschuwd, gewoon weggegooid geld!
1 ster is nog teveel! Wat een slechte service verlenen hun . Eerst komt het pakket telaat binnen , dan komt het binnen is het kledingstuk kapot op de naad gewoon niet gestikt. En dan zeggen dat ik het gedaan heb . Nooit meer bij jullie slecht en onvriendelijk!!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Just Dai met het openbaar vervoer


Amsterdam, Delflandlaan 340 meter
2
N88
Amsterdam, Delflandlaan 350 meter
2
Amsterdam, Delflandlaan 370 meter
N88
Amsterdam, Derkinderenstraat 380 meter
1
17
27
Amsterdam, Derkinderenstraat 390 meter
1
17
27

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid