facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Just C Fashion

Just C Fashion

Info

Een gezellige boutique met stijlvolle, trendsettende, betaalbare damesmode, schoenen en accessoires! Wekelijks op zoek naar de allerleukste wannahaves!

Geschiedenis

Just C Fashion & Nails!
Wij zijn een gezellige boutique die wekelijks nieuwe trendsettende, stijlvolle en betaalbare items biedt! Daarnaast hebben wij diversen accessoires zoals schoenen, shawls, tassen en sieraden! Ook is het mogelijk via een pb uw bestelling door te geven en wij zorgen dat u deze zo spoedig mogelijk ontvangt!

Daarnaast kunt u ook terecht in onze nagelstudio voor (gel)nagels op handen en voeten! Wij werken met Young Nails en Caption!
Bel 010-218 11 83 voor info of het maken van een afspraak!



"Als dames boutique online staan wij voor u klaar met de mooiste trendy dameskleding. In onze webshop vindt u dameskleding van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Hiermee willen wij ervoor zorgen dat iedere vrouw zich trendy kan kleden en ook lang kan genieten van de kleding. Onze kleding omschrijft men ook wel als trendy en uniek. Wanneer u een kijkje neemt in onze webshop, dan zult u namelijk niet snel een product zien dat niet uniek genoemd kan worden. Mocht u benieuwd zijn naar ons assortiment, kijk dan verder in onze dames boutique online.Naast dat wij veel waarde hechten aan de prijs-kwaliteitverhouding vinden wij het zeer belangrijk om goede service te bieden. Wij zorgen dat uw vraag binnen 24 uur wordt beantwoord."
Adres: Bergse Dorpsstraat 86, 3054 GG Rotterdam
Telefoonnummer: 0102181183
Stad: Rotterdam
Route: Bergse Dorpsstraat 86
Postcode: 3054 GG


Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Just C Fashion. Bergse Dorpsstraat 86 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Just C Fashion adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Just C Fashion. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Just C Fashion delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid