facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Just Business

Just Business

Info

Het achterhalen van knelpunten in een bedrijf en het oplossen hiervan staat centraal bij Just Business. Ook het verbinden van professionals is een belangrijk aspect.



"Dromen creëren en mensen motiveren! Volg mijn reis naar succes en sluit aan om mee te groeien! "
Adres: Maastrichterweg 146, 6041PA Roermond
Telefoonnummer: 0611588504
Stad: Roermond
Route: Maastrichterweg 146
Postcode: 6041PA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Ik nam contact op met Jules omdat ik mij niet fijn voelde. Ik wilde mij weer energiek voelen, in mijn lichaam en in mijn geest. Jules heeft mij geleerd hoe ik kan reflecteren op mijn eigen gedrag en gewoontes en hoe ik met kleine aanpassingen in mijn mindset en gedrag, mijn doelen kan behalen op persoonlijk en professioneel vlak. Met de hulp van Jules voel ik mij nu zelfverzekerder, energieker en gezonder.
Jules is een hele fijne coach! Iemand die je oprecht wilt helpen, met een dosis humor een spiegel voor kan houden, en je motiveert door je persoonlijke cheerleader te zijn, maar ook in alle rust een luisterend oor is. Hij staat altijd voor je klaar, je kunt hem altijd een berichtje sturen voor hulp of advies. Een toppertje! Zou hem iedereen aanraden.
Jules is een topcoach. Hij laat je zelf je pad bepalen en als het even tegen zit laat hij je ook de ruimte om de juiste weg voor jezelf te kiezen. Hij geeft je wel goed advies de juiste kant op maar laat het je ontdekken welke richting je op wilt gaan.
Heel jaar lang met Jules rondom de tafel gezeten, binnengekomen voor gewichtsverlies. Ik ging met een totaal andere mindset naar buiten, heel veel geleerd over en van mijzelf en ben er zeker van dat ik na het afgelopen jaar een sterker mens ben geworden.
Het proces dat ik samen met Jules heb gehad heb ik als prettig ervaren. Het lijk een beetje alsof Jules alles heel gemakkelijk vereenvoudigd. Op deze manier wordt alles duidelijk en veranderen problemen in oplossingen.
Ik zat niet goed in mijn vel, met mijn werk en met mezelf. Ik kan nu zeggen dat ik me sinds heel lang eindelijk 100% mezelf ben en de regie 100% terug heb over mijn leven. En dat komt 100% door Jules!
Echt een super coach! Dankzij Jules is het me gelukt eindelijk van mijn overtollige kilo’s af te komen, mijn leefstijl echt te veranderen en vooral ook een beter zelfbeeld te krijgen. Jules leert het je écht zelf te doen. Alles in jouw tempo, op jouw voorwaarden, aan de hand van zijn goede begeleiding. Samen met Jules kun je echt je doelen bereiken!
Jules heeft mij enorm geholpen te ontwikkelen en open te bloeien. Mij in laten zien wie ik nu eigenlijk echt ben en wat ik kan bereiken. Eerst samen en vervolgens stappen zetten om alleen de wereld aan te kunnen. Jules is oprecht, betrokken en weet precies hoe hij je verder kan helpen en aan het denken kan zetten. Jules is een toppertje!
Jules is een fijne coach die je gelijk op je gemak laat voelen bij hem. Jules heeft mij goed begeleid tijdens mijn proces bij hem. Hij ondersteund in een goed tempo om je doelen te kunnen bereiken. Jules is een eerlijk oprecht persoon die er geen doekjes om laat winden! Thnx Jules!
Jules is een zeer betrokken en gedreven coach. Door zijn scherpe vragen en volledige aandacht in het gesprek word je continu aan het denken gezet. Verder laat Jules je nooit naar huis gaan zonder concrete acties waar je mee aan de slag kunt. Ontzettend waardevol!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid