facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Just Breathe

Just Breathe

Info

Ademen is leven ,
Just Breathe verzorgt 1 op 1 ademsessies en groepsessies.

Ademwerkwerk kan krachtige persoonljke transformaties ondersteunen.



"Traditionele Thaise massages door gediplomeerd masseuse"
Adres: BIestven 15, 5556VP Valkenswaard
Telefoonnummer: +31646237755
Stad: Valkenswaard
Route: BIestven 15
Postcode: 5556VP



op zoek naar gerelateerd: just breathe betekenis, just breathe film, just breathe vertaling, just breathe into the wild, just breathe lyrics, just breathe movie, willie nelson just breathe, just breathe wiki
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Circle of life coaching Circle of life coaching 6 km Ik heb een tijdje geleden een Bars behandeling laten doen, omdat ik continue over all...
Praktijk Santosha Praktijk Santosha 6 km Praktijk voor healing en balans. En waar balans is, zijn geen klachten...
Massagetherapie Santé Massagetherapie Santé 6 km Gevoeligheid inzetten voor iets nuttigs! Mijn voelsprieten zijn mijn krachtigste inst...
Kim van Rens - Vanzelf ontwikkeling Kim van Rens - Vanzelf ontwikkeling 6 km Ik heb bij Kim coaching voor persoonlijke ontwikkeling gedaan. Ik heb daar veel baat ...
Recensies
Hele fijne ervaring. Je word super netjes ontvangen. Er hangt een rustgevende ontspannen sfeer in de nette salon. Het is zeer duidelijk wat ar van jouw word verwacht, dus het is niet ongemakkelijk als je het niet gewend bent. Het is zeker een aanrader om bij deze salon eens een afspraak te boeken. De massage is stevig, te teer zul er echter ook niet gouw voor zijn. Er word duidelijk gelet op de plekken waar wat meer spanning zit. Het is daarnaast ook fijn dat alle plekken meerdere malen langskomen. Je voelt je liefdevol verzorgd zodra je hier vandaan komt!
Heerlijke hoofd, nek en schouder massage gehad. Hele schone, mooie en ontspannende ruimte. Super aardige en vooral kundige dame die feilloos de knoopjes weet te vinden en aan te pakken. Voelde me heerlijk ontspannen na afloop. Het was voor mij de eerste keer maar zeker niet de laatste keer!
Ik kom hier nu al een half jaar en elke keer is alles schoon en de sfeer heerlijk ontspannen. Heerlijke massage en extra aandacht op mijn probleem zone de onder rug. Gun je zelf een massage hier!!!
De eerste keer voor mij... Dit was een hele fijne ervaring en heb hier van genoten. Zelfs van de stevige massage. Heerlijk ontspannen sfeer.
Wat een fantastische ervaring! Ik werd hartelijk ontvangen in deze prachtige Salon. Er hangt een ontspannen en comfortabele sfeer. Ik ben zeer kundig en uitgebreid geholpen. Helemaal Zen en herboren kwam ik naar buiten! Beloon jezelf en plan een afspraak in deze geweldige salon!
Super goede en stevige massage. Vriendelijke en nette mevrouw, locatie is ook top, goed te bereiken en parkeren en mooie kamer.. Dit moet je jezelf gunnen en inplannen!
Ontzettende fijne massage en een ontzettende lieve vrouw met hele goede handen die oprecht en kundig je lichaam en geest de nodige aandacht geven. Oprecht en neemt echt de tijd voor je.
Heerlijke massage. Schone, mooie ruimte. Behagelijk en ervaren massage gekregen. Vriendelijk. Helaas woon ik niet in de buurt. Anders was ik zeker vaker langs gekomen.
Wat een heerlijke, ontspannen ervaring. Verwarmde tafel en lotion, erg ontspannen muziek. Nette mevrouw, erg respectvol. Ik voel me helemaal hernieuwd, los, doorbloed. Heerlijk. 10/10 experience.
Super fijne massage gehad! Zeer tevreden! En zeer nette salon, hier ga ik vaker heen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid