facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jurry Projects

Jurry Projects

Info

Wij adviseren in topmerken vloer- en raambekleding en meubilair.

Geschiedenis

Leveren en plaatsen van tapijt, tapijttegels, flexibele vloeren, plinten, gietvloeren.



"Vloeren, raambekleding en kantoormeubilair voor zowel particulier als zakelijk."
Adres: Communicatielaan 19, 4538 BV Terneuzen
Telefoonnummer: 0031115695951
Stad: Terneuzen
Route: Communicatielaan 19
Postcode: 4538 BV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Woninginrichting-Aanhuis.nl Terneuzen Woninginrichting-Aanhuis.nl Terneuzen 4 km Prachtige pvc-visgraat vloer laten leggen, prima service door Broers.
Recensies
Zijn heel erg goed en snel geholpen door Jurry Projects! Vriendelijke ontvangst op de zaak, snel geholpen en erg tevreden over de kwaliteit van het opgeleverde werk. Al met al een aanrader! Nu lekker genieten van onze mooie nieuwe vloer!
Super netjes geholpen om een keus te maken, mooi assortiment en goed advies. Het leggen van de vloer werd gedaan door vriendelijk en goed personeel! Wij zijn super tevreden met onze nieuwe PVC vloer! Echt een aanrader!
Professionele begeleiding en advies tijdens het gehele traject van keuze maken pvc vloer; proefstalen meegekregen, meerdere keren contact en uiteindelijk de keuze voor het soort vloer. De montage werd verricht door zeer ervaren en ook gezellige vaklieden. Werken zeer netjes. Wij hadden een extra wens voor de afwerking en dit werd naderhand kosteloos opgelost. Kortom zeer tevreden!
Blij met het resultaat van dit bedrijf. Alles volgens afspraak geleverd en pvc vloer prachtig gelegd. Ook heel blij met de raambekleding. Goed meegedacht over moeilijkheden driehoekige ramen.
Goede informatie en nette service.
Vertaald door Google Ja, geen slechte plek om te werken, en hun koffie is de beste... Origineel Yeah, not a bad place to work at, and their coffee is the best...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid