facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jurod radiografisch speelgoed

Jurod radiografisch speelgoed

Info

Jurod is gespecialiseerd in RC Modelbouw zoals helicopters, vliegtuigen, auto's, boten, onderdelen etc. etc.

Geschiedenis

Jurod is gespecialiseerd in RC Modelbouw zoals helicopters, vliegtuigen, auto's, boten, onderdelen etc. etc.

Adres: De Kievit 50, 7905CH Hoogeveen
Telefoonnummer: 06-10139034
Stad: Hoogeveen
Route: De Kievit 50
Postcode: 7905CH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jurod  RC shop Jurod RC shop 14 meter Wat een fijne shop! Gebeld met de eigenaar ivm verjaardagscadeau voor de junior en kr...
Intertoys Hoogeveen Intertoys Hoogeveen 2 km Fijne intertoys. Alleen zou de winkel wel wat groter mogen met speelgoed. Update : S...
De Fakkel Duurzaam De Fakkel Duurzaam 2 km Overzichtelijke winkel waar je fijn geholpen wordt
De Fakkel Hoogeveen De Fakkel Hoogeveen 2 km Fijne winkel, met veel christelijke spullen
SpeelotheekHoogeveen SpeelotheekHoogeveen 3 km Geweldig mooie collectie en goede service
Superheldenshop Superheldenshop 4 km Snelle levering,super gaaf vest met opdruk,Blij mee,super
Recensies
Goed geholpen door jurod RC, vriendelijke eigenaar, weet veel over fpv voor drones of rc auto's. Top bedrijf en super goeie service
Fantastische persoonlijke service. Onwijs aardige eigenaar, legt alles vol passie uit. We zijn super blij met de raceauto voor onze zoon van 7. Hier gaan we zeker vaker heen en/of online bestellen. Bedankt!
Wat een fijne shop! Gebeld met de eigenaar ivm verjaardagscadeau voor de junior en kreeg hele goede tips en adviezen. Makkelijk en snel besteld. Bij het afhalen zelfs een betere versie meegekregen. Topservice dus! Ik vrees dat ze me hier wel eens gaan terugzien Zoon is een blij ei!
Goede service, heel vriendelijk geholpen altijd. Alle onderdelen voor 'Aowei Yama' 1:5 benzine buggy, altijd op voorraad, zodat ik weer gelijk kon rijden. Kortom ; hele goede winkel.
Als je van op afstand bedienbare auto's boten of vliegtuigen houdt moet je hier naar toe. De eigenaar geeft erg goede en nuttige adviezen.
Goede winkel top service kom er vaker en de eigenaar weet waar hij het over heeft heeft ook altijd goed advies
Zeer nette man die passie voor De RC wereld heeft Na aankoop van mijn 1/5 Jax yama buggy bleek de uitlaat van alle kanten te lekken. Na een belletje was het totaal geen probleem en stuurde me meteen een nieuwe uitlaat op. Jammer dat er geen pakking bij zat deze zelf moeten maken bij me op het werk. Maar volgende keer koop ik zeker weer hier !
Op de website al 2 keer een rc auto besteld. Goede prijzen en goede service.
Ik heb een RC boot gekocht bij deze winkel, die helaas na 5 minuten varen al zonk doordat er water binnen kwam door de schroefas. Andere problemen waren onder andere dat beloofde snelheid van 20 kilometer per uur bij lange na niet gehaald werd, de handleiding niet in het Nederlands was en voor een hele andere boot geschreven was en de standaard voor de boot past ook voor geen meter. Dus ik ga niks meer van deze winkel kopen.
Goede service, staat altijd klaar met het beste advies, kom je er niet uit dan helpt hij je graag. Deze man heeft verstand van waar hij het over heeft.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid